Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έξαλλη. Έχω νευριάσει με αυτό!»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έξαλλη. Έχω νευριάσει με αυτό!»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έξαλλη. Έχω νευριάσει με αυτό!»

Η παρουσιάστρια στήριξε την Κατερίνα Ζαρίφη για τις φήμες που κυκλοφορούν για την εκπομπή της

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν και θέλουν την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη να τελειώνει φέτος, είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τη στήριξε στον «αέρα» της Super Κατερίνα. 

«Είμαι έξαλλη», είπε αρχικά η KatKen και συνέχισε: «Έχω νευράσει με αυτό».

Στη συνέχεια, παρουσίασε τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη, σχετικά με της φήμες η οποία ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν έχει αποφασισεί ακόμα.

«Εγώ το σηκώνω σε όλους το τηλέφωνό μου, ας με πάρουν να με ρωτήσουν για την εκπομπή. Όταν οι εκπομπές είναι στον αέρα, καλό είναι να λέμε κάποια πράγματα που έχουν καρατσεκαριστεί, ή τα ανακοινώνει επίσημα το κανάλι. Η Οδός Ζαρίφη δεν κόβεται, προχωράμε και δεν έχουμε ακόμα κορδέλα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είναι: «Είναι άδικο όταν γράφεις και στοχοποιείς μια εκπομπή. Το OPEN κάνει μια προσπάθεια και τα νούμερα είναι αυτά, γιατί πρέπει να τη στοχοποιούμε τη μία εκπομπή. Ξαφνικά για παρουσιαστές και παρουσιάστριες που έχουν χαμηλά νούμερα τους ζητάνε από παντού, ένω άλλους που κάνουν χαμηλά νούμερα τους κόβουν. Ας στηρίξουν λίγο και οι συνάδελφοι από τα sites. Εγώ τον πόλεμο τον έχω ζήσει».

Διαβάστε ακόμα

Eurovision 2024: Παραιτείται ο πρόεδρος της ΕΡΤ; – Το μήνυμα που έλαβε η Κατερίνα Καινούργιου