Κατερίνα Καινούργιου για τα επικριτικά σχόλια για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Θα τρώω όπου θέλω!»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου για τα επικριτικά σχόλια για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Θα τρώω όπου θέλω!»

Κατερίνα Καινούργιου για τα επικριτικά σχόλια για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Θα τρώω όπου θέλω!»

Ο παρουσιάστρια τα... άκουσε, αλλά δεν πτοείται!

Το εστιατόριο που διατηρεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επισκέφθηκε την Κυριακή 11/2 η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα δημοσιοποίησε την επίσκεψή της εκεί, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρώην σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες και stories από το μαγαζί όπου απόλαυσε το φαγητό της και τα σχόλια πήραν φωτιά, κάποια από αυτά ιδιαίτερα επικριτικά και αρνητικά.

Κάτι που ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, το πρωί της Τρίτης 13/2, με αφορμή την κριτική που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου για τις αναρτήσεις της από το Ντουμπάι.

«Αποφασίζω να πάω στο μαγαζί του ανθρώπου που ήμουν πολλά χρόνια μαζί, τώρα αν θα είμαι μαζί ή δεν θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα, αν έχω να πω εγώ κάτι, θα το πω… Έναν άνθρωπο που αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια μαζί του και κάνει κάτι καινούριο και θες να τον στηρίξεις και είσαι περήφανη γι αυτόν, τον ποστάρεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Το τι άκουσα από κάτω, δεν μπορείτε να φανταστείτε! Μου έγραφαν “πήγαινε παρακάλεσέ τον, είσαι για κλάματα, ντροπή σου, παρακάλα τον να σε παντρευτεί, ξεκόλλα”. Πόσα άσχημα μου έχουν γράψει. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα για έναν άνθρωπο που υπήρξαν μαζί και αν θα είμαι στο μέλλον είναι δικαίωμά μου».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τοποθετηθεί και να της πει τη γνώμη του με πολλή αγάπη όπως είπε.

«Όταν βλέπουμε άδικα σχόλια, θα πρέπει να αναζητούμε τη δική μας ευθύνη. Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να “κλαίγεσαι” για τη σχέση σου και όταν ήρθα εδώ σου είπα δύο πράγματα. Το ένα ήταν ένα άσχετο θέμα και το άλλο που σου είπα είναι ότι “Κατερίνα προχώρα” και ήταν τι έβλεπα. Όταν βάζεις στο τραπέζι αυτό, μετά μη ζητάς κάτι που έκανες να μη το σχολιάζουν», της είπε χαρακτηριστικά με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ακούει με σεβασμό, χωρίς να συμφωνεί απόλυτα μαζί του.

Η παρουσιάστρια, θέλησε να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με χιούμορ και κατέληξε αναφωνώντας: «Θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω, άι στο καλό όλοι!».

Διαβάστε ακόμα

Καινούργιου – Τσαγκρίδης: Στον δρόμο της επανασύνδεσης; «Δώστε καλή ενέργεια να πάει καλά!»