Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για το Πρωινό και τα αποκλειστικά του
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για το Πρωινό και τα αποκλειστικά του

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για το Πρωινό και τα αποκλειστικά του

Μπέρδεμα με τα αποκλειστικά των εκπομπών

Του… αποκλειστικού ρεπορτάζ έγινε το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή ζώνη με αφορμή ένα μπέρδεμα ανάμεσα σε «Super Κατερίνα» και «Πρωινού».

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν τον γάμο τους με το θέμα να παρουσιάζεται ως αποκλειστικό.

Ωστόσο, η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την ίδια να σχολιάζει: «Το θέμα είναι ότι λες για ένα αποκλειστικό, όπως π.χ. η Δήμητρα Βαμβακούση. Ε, απέναντι ο καλός συνάδελφος Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του έχουν τη Δήμητρα Βαμβακούση. Έλα, όμως, που δεν την έχουν αποκλειστικά μόνο αυτοί αλλά κι εμείς!».

Συνεχίζοντας με τη ροή της εκπομπής στο θέμα του σχεδιαστή του γαμπριάτικου κουστουμιού του Γιώργου Αγγελόπουλοτ η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Αυτό είναι αποκλειστικό ή το έχουν και οι απέναντι; Τέλεια, και οι απέναντι! Αποκλειστικό και σε εμάς και στον Γιώργο».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Alpha και μέσα από την εκπομπή του έδωσε τη δική του απάντηση.

«Γίνεται πλάκα, ότι η κυρία Βαμβακούση έδωσε και στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωση, οπότε δεν ήταν αποκλειστική. Άρα κόφτε το στη μέση και βάλτε ότι μόνο ο Ντάνος ήταν αποκλειστικό. Μία οικογένεια είμαστε όλοι, μην τρελαίνεστε. Πλάκα κάνω».