Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν σχολιάζουμε αρνητικά ανθρώπους, να κοιτάμε πόσο βοηθάνε»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν σχολιάζουμε αρνητικά ανθρώπους, να κοιτάμε πόσο βοηθάνε»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν σχολιάζουμε αρνητικά ανθρώπους, να κοιτάμε πόσο βοηθάνε»

Το αυστηρό σχόλιο της παρουσιάστριας

Για τις εξελίξεις στο OPEN συζήτησαν στη «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, υποστηρίζοντας πρωτίστως τον αγαπημένο της φίλο και παραγωγό Νίκο Κοκλώνη.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι με την ενασχόληση του Νίκου Κοκλώνη με το ψυχαγωγικό κομμάτι του OPEN, κανείς από τους ήδη εργαζόμενους του καναλιού δεν θα φύγει και θα αξιοποιηθούν όλοι άμεσα, αλλά και στη συνέχεια στο μέλλον.

«Δεν θα μείνει κάποιος χωρίς δουλειά, που συνήθως αυτό σκεφτόμαστε. Μην το ξεχνάμε και μπράβο στον Νίκο Κοκλώνη, όχι επειδή δεν είμαι φίλος μου, ούτε μιλάμε για τα του OPEN, γιατί εγώ είμαι στον Alpha και δεν με αφορά να μαθαίνω τα επαγγελματικά του.

Μπράβο στον Νίκο και στην Barking, καθώς εφόσον πάνε εκεί και αναλαμβάνουν όλο το c9ncept, χωρίς να διώξει τους ανθρώπους και τους αξιοποιεί όλους. Κανένας εργαζόμενος δεν θα φύγει, καλό είναι αυτό» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να καταλήξει:

«Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι φροντίζουν να αξιοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες άμεσα, στις καλοκαιρινές εκπομπές και μετά. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ θετικό. Γενικότερα, όταν σχολιάζουμε αρνητικά ανθρώπους, να κοιτάμε αυτοί οι άνθρωποι πόσο βοηθάνε στις εταιρείες τους, σε πόσο κόσμο δίνουν δουλειά, πόσο κόσμο στηρίζουν. Το λέω και για τον Νίκο επειδή είναι και προσωπικός μου φίλος και ξέρω αυτή τη στιγμή πόσες οικογένειες ζει. Τελεία και παύλα. Εγώ τα λέω αυτά, δεν με έβαλε κανείς να τα πω. Ό,τι λέω εδώ το λέω εγώ».