Κατερίνα Καινούργιου: «Πείτε έναν καλό λόγο. Τι γκρίνια είναι αυτη;»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Πείτε έναν καλό λόγο. Τι γκρίνια είναι αυτη;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Πείτε έναν καλό λόγο. Τι γκρίνια είναι αυτη;»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από εκπομπές για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη

Όλα όσα συνέβησαν στον γάμο της κολλητής της φίλης, Μαριλούς Κόζαρη, με τον Πάνο Μουζουράκη, στην Αίγινα, παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου. 

Η παρουσιάστρια, πέρα από τα αποκλειστικά πλάνα που είχε από την τελετή, αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες από τη μεγάλη ημέρα του ζευγαριού, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν από άλλες εκπομπές, ειδικά για τον τρόπο που ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να διαχειριστούν την κατάσταση.

«Ήταν ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα της ζωής μου. Η καλύτερη φίλη μου, η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Πάνο Μουζουράκη. Το προετοιμάζαμε αρκετό καιρό όλες οι φίλες. Φυσικά την ρώτησα να τραβήξω μερικά πλάνα από την προετοιμασία της νύφης για την εκπομπή και μου είπε εννοείται, κανένα θέμα» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει στη ζωή μου, τόσο απλός και ταυτόχρονα ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι. Έβλεπες ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι, αγαπημένο να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας» πρόσθεσε.

Για τα σχόλια που ακούστηκαν όλη την εβδομάδα, αλλά και μέσα στο σαββατοκύριακο, ανέφερε η KatKen: «Βλέπετε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, δύο ανθρώπους να είναι τόσο καλά, τόσο καλά παιδιά, αυτοδημιούργητα, νέα παιδιά που φτιάχνουν τη ζωή τους, πείτε έναν καλό λόγο μωρέ, τι γκρίνι είναι αυτή;».

Για να καταλήξει: «Καλά, να το πω και απλά, χ@@στηκαν τα παιδιά, συγγνώμη που το λέω έτσι, είναι τόσο ευτυχισμένοι που ζούσαν τη στιγμή τους και δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας».