Κατερίνα Καινούργιου: Ποιο αγαπημένο ζευγάρι θα της κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα;
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Ποιο αγαπημένο ζευγάρι θα της κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα;

Κατερίνα Καινούργιου: Ποιο αγαπημένο ζευγάρι θα της κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα;

Η «Super Κατερίνα» επιστρέφει ανανεωμένη!

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα της είναι η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Alpha να ανακοινώνει και επίσημα ότι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί, η παρουσιάστρια και η ομάδα της θα πουν την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν!

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η  Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης  αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Ο Πέτρος Συρίγος, ο καταξιωμένος chef με τις ευφάνταστες και εντυπωσιακές συνταγές του, δίνει καθημερινά λύση στο ερώτημα κάθε νοικοκυράς και… νοικοκύρη «τι να μαγειρέψω σήμερα».

Με άρωμα «Σασμού»

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Αργυρώ και τον Αστέρη από τον «Σασμό».

«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα εώς Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Διαβάστε ακόμα

«Κοινωνία Ώρα Mega»: Αλλάζει ώρα από Δευτέρα 11/9