Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που της έστειλε ο Γιώργος Αυτιάς νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11/4)
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που της έστειλε ο Γιώργος Αυτιάς νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11/4)

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που της έστειλε ο Γιώργος Αυτιάς νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11/4)

Το μήνυμα που έλαβε στο κινητό της με το που ξύπνησε

Στο προεδρικό Μέγαρο συναντήθηκαν ύστερα από 21 χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς με τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον πρώτο να ενημερώνει ο ίδιος την Κατερίνα Καινούργιου για αυτήν τη συνάντηση!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου, βρέθηκαν στο Μέγαρο για τη συνέντευξη που είχαν προγραμματίσει με τον πρωθυπουργό για το Καλημέρα Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αυτιάς πήγε εκεί για να πάρει το χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές.

Ο πρωθυπουργός έλεγε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι του έχει μία έκπληξη, μέχρι να εμφανιστεί ο Γιώργος Αυτιάς και να συναντηθούν μετά από 21 χρόνια, με τον διάλογό τους να είναι συγκινητικός.

«Τον ευγνωμονώ και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε», είπε ο Γιώργος Αυτιάς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε:

«Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή».

«Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη, Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο»,, συνέχισε ο Γιώργος Αυτιάς με τον Γιώργο Παπαδάκη να τον ρωτάει με χιούμορ:

«Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;».

«Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός», απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, να τονίζει: «Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι».

Το μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλλαν τα πλάνα από το Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και μια φωτογραφία που της έστειλε ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Πέμπτης 11/4.

«Το πρωί ξύπνησα και είχα από πολύ νωρίς ένα μήνυμα από τον Γιώργο Αυτιά τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ, μου είναι πολύ συμπαθής και πολύ κύριος κάθε φορά. Μου λέει “Κατερίνα μου καλημέρα, στη στέλνω σε εσένα. Διότι μετά από 21 χρόνια είχα συνάντηση στο Μαξίμου μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη, εκείνος συνέντευξη με τον πρωθυπουργό κι εγώ το χρίσμα. Να έχεις μια υπέροχη μέρα”», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κοιμήθηκα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία. Κοιμόταν με τον Διαμαντή, αλλά μιλήσαμε λίγο πριν, ήταν το τελευταίο μου τηλεφώνημα και το πρώτο μήνυμα ήταν αυτό το υπέροχο», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δεν του αρέσει του Βασάλου εκεί που είναι, ας πάει κάποιος άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη»