Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα μαζεμένα και να αισθανθώ από ανθρώπους τόσο μεγάλη απογοήτευση. Πόνεσα πάρα πολύ»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα μαζεμένα και να αισθανθώ από ανθρώπους τόσο μεγάλη απογοήτευση. Πόνεσα πάρα πολύ»

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα μαζεμένα και να αισθανθώ από ανθρώπους τόσο μεγάλη απογοήτευση. Πόνεσα πάρα πολύ»

Όσα είπε για την δύσκολη περσινή χρονιά και η συγκίνηση για την απώλεια της μητέρας της

Η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου, ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά.

Στην αρχή ανησυχούσε μήπως πέσει από τα σκαλιά της εκπομπής όπως και από τα σκαλιά που έχει στο πλατό του ριάλιτι μόδας.

Όπως είπε το project αυτό είναι κάτι εντελώς νέο που κάνει στα 19 χρόνια τηλεόρασης που έχει διανύσει και ξαφνιάστηκε από την πρόταση της παραγωγής.

«Με ενδιαφέρει να είμαι αξιοπρεπής άνθρωπος. Σέβομαι τους ανθρώπους όπως μου αρέσει να με σέβονται. Δεν θέλω να κάνω πράγματα στους ανθρώπους που δεν θα ήθελα να μου κάνουν, όπως λέω και στην Αέλια και τον Αρίωνα. Δεν θέλω να προξενώ δυστυχία» είπε.

Το πρωινό που έγινε στο Epsilon και κόπηκε δεν ήταν μια συνεργασία αγαστή, πώς θα γίνει, τι να σου πω τώρα, ψέματα; Δεν είχαμε περάσει καλά.

Έχω περάσει καταπληκτικά στο Κους κους αλλά δεν μπορώ να μην πω για τη Φωλιά των Κου Κου. Ήταν δύο δουλειές δυνατές.

Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά. Σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα “έχει κι άλλο;”. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί τόσα πράγματα να γίνουν τόσο μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ από ανθρώπους τόσο μεγάλη απογοήτευση. Πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν πάντα την Άση Μπήλιου που μου έλεγε ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται δεν αρέσουν μετά όμως θα κάνουν τη ζωή μου πολύ διαφορετική.

Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος δεν έχω καμία σχέση.

Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου ότι είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης κάθε ανθρώπου και “είσαι και μόνη αλλά θα τα καταφέρεις”. Και όντως. Δεν μπορώ να σου πω ότι ξεπερνιέται. Τώρα όταν θα φύγω από δω νομίζω ότι θα δω ένα μήνυμα και θα μου πει η μαμά μου “είσαι κούκλα”. Δεν θέλω να συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι με αγαπάνε πάρα πολύ και με προσέχουν.

Δύο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου είχαμε πάρει διαζύγιο με τον Κρατερό. Για μένα ήταν πάρα πολύ κομβικό το σημείο γιατί τότε έγινε γνωστό στα παιδιά μας και άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας» είπε.

Εξήγησε πώς τα παιδιά τους είναι και με τους δύο γονείς τους ανάλογα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. «Είναι σημαντικό να ξέρουν ότι θα έχουν και εμένα και τον μπαμπά όπως ήμασταν.Μένουμε και πολύ κοντά για να μπορούμε να το κάνουμε, έγινε επίτηδες».

«Δεν ξέρω αν πιστεύω στον έρωτα. Στα παραμύθια καθόλου. Τώρα μην ακούγομαι και κάπως. Είναι ωραίο  πράγμα αυτό αλλά θα ήθελα μια διαφορετική προσέγγιση στη ζωή μου τώρα με περισσότερη λογική και περισσότερη ενδοσκόπηση» είπε.