Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν μ΄αρέσει να εισβάλλουν στην προσωπική μου ζωή»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν μ΄αρέσει να εισβάλλουν στην προσωπική μου ζωή»

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν μ΄αρέσει να εισβάλλουν στην προσωπική μου ζωή»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου η δημοσιογράφος

Η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν είναι η τυπική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων που έχουμε συνηθίσει.

Η σοβαροφάνεια δεν είναι του γούστου της. Συνδυάζει τη σοβαρότητα της ενημέρωσης με μία ανάλαφρη πλευρά, με ένα χαμόγελο που σε κερδίζει.

Τη γνώμη της τη λέει ανοιχτά με όποιο κόστος και εφόσον στο δελτίο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό χρησιμοποιεί το Twitter είναι μία λύση της προτίμησής της.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να μπλέξει και με τα χωράφια της ψυχαγωγίας είπε ότι τα όρια δεν είναι πια ευδιάκριτα αν και το σενάριο της πρωινής ζώνης δεν τη δελεάζει ιδιαίτερα αφού δεν της αρέσει το πρωινό ξύπνημα.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή ανέφερε πως δεν επιθυμεί να είναι στραμμένα τς φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

«Δεν μ΄αρέσει να εισβάλλει κάποιος στην προσωπική μου ζωή, δεν μ΄αρέσει να τη μοιράζομαι δημόσια» τόνισε.

Μιλώντας για το απαιτητικό πόστο του δελτίου ειδήσεων η δημοσιογράφος μοιράστηκε με την παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου την εμπειρία της από το πώς κλήθηκε να εκφωνήσει ειδήσεις ειδήσεις έχοντας πάθει δηλητηρίαση…

«Πρόσφατα πριν από έναν μήνα έπαθα δηλητηρίαση, έφαγα μία σαλάτα και δεν κατάλαβα τι μου συνέβη. Έχω τάση για εμετό, ζαλάδα κάνα δίωρο πριν από το δελτίο. Μπαίνω μέσα, λέω το δελτίο σχεδόν άβαφη, ένα χάλι. Φτάσαμε να μην μπορώ, ήθελα να κάνω εμετό την ώρα και παρακάλεσα τον διευθυντή ειδήσεων να φάμε δύο ρεπορτάζ για να τελειώσουμε νωρίτερα»