Κατερίνα Στικούδη: «Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Στικούδη: «Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος»

Κατερίνα Στικούδη: «Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος»

Η Κατερίνα εγκαινίασε τα backstage του φαντασμαγορικού σόου

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στο 4ο live του J2US, η Κατερίνα Στικούδη!

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη και «άνοιξε» τα backstage, που την περίμεναν όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να είναι έτοιμοι να γυρίσει στη θέση της.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, ήρθα στο πάρτι! Με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους έχω συνεργαστεί, κάποιοι είναι και φίλοι μου, οπότε είναι τέλεια η ενέργεια και η παρέα. Χαίρομαι πολύ που το backstage με… περίμενε. Πάντα υπάρχει μια παραπληροφόρηση και είναι ωραίο να σε στηρίζουν οι συνεργάτες σου.

Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος, δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια, είναι νωρίς ακόμα, αλλά είναι πολύ όμορφο αυτό που βιώνω. Ο Βύρωνας συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες για τον αδερφό του. Δεν κοιμάσαι όταν έχεις μωρό, ταϊζεις όσο χρειάζεται», δήλωσε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Κατερίνα Στικούδη.

Η ίδια ρωτήθηκε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision και απάντησε: «Η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει αυτό που βλέπουν οι ξένοι σε εμάς. Έτσι μας βλέπουν, αυτό είμαστε για τους ξένους. Είναι ένα βίντεο κλιπ που άρεσε πολύ στο εξωτερικό. Καλή επιτυχία! Ότι στίχο κι αν έχουμε, πάντα κάτι θα μας ενοχλεί».

Διαβάστε ακόμα

J2US: Επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη! Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και το σέξι ντεκολτέ