Κατερίνα Στικούδη: Θα είναι τελικά τα Σαββατοκύριακα στο OPEN;
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Στικούδη: Θα είναι τελικά τα Σαββατοκύριακα στο OPEN;

Κατερίνα Στικούδη: Θα είναι τελικά τα Σαββατοκύριακα στο OPEN;

Τι απάντησε η τραγουδίστρια στις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στην εκπομπή που ετοιμάζεται

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια γνωστοποίησε την ευχάριστη είδηση το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου στο Europride 2023 στη Μάλτα, εκεί όπου άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα.

Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί, τον 1,5 ετών Βύρωνα και η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο ακόμα, δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να ανακοινώσω έτσι την εγκυμοσύνη μου στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία. Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν. Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θέλω να πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω. Ο σύζυγός μου είναι πολύ δοτικός. Δεν είμαστε πουθενά χώρια και νιώθω κι εγώ ότι δεν είμαι μόνη μου», είπε η Κατερίνα Στικούδη στο Happy Day.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και αν αυτό θα είναι στο OPEN: «Δεν θα είμαι τα Σαββατοκύριακα στο OPEN. Είναι πολύ όμορφο να συζητάς με ανθρώπους, να σε σκέφτονται, να σου λένε διάφορα πράγματα, πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing, ποτέ δεν βιάστηκα για κάτι, νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και χορτάτη και θέλω οποιοδήποτε project κάνω να μου ταιριάζει, κάντε υπομονή».

Διαβάστε ακόμα

Στικούδη: «Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά… και διπλά!»