Κατερίνα Στικούδη: «Τη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν την είχαμε προγραμματίσει αλλά…»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Στικούδη: «Τη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν την είχαμε προγραμματίσει αλλά…»

Κατερίνα Στικούδη: «Τη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν την είχαμε προγραμματίσει αλλά…»

Όσα είπε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της στο Πρωινό Σουσού

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη και μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είχε ξαφνιάσει τους πάντες όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της σε συναυλία στη Μάλτα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ότι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, τον Φλεβάρη με το καλό γεννάω. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει.

Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, έχεις μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα. Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πως θα πάει και εύχομαι να πάει καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε στον τοκετό και τώρα θα μπει. Εκείνη την στιγμή δεν αισθανόμουν και πολλά, ποιος είναι γύρω μου κτλ. Έλεγα “Αχ, Παναγία μου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μετά από 12 ώρες”.

Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου ήταν η συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Δεν είχα προγραμματίσει να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου. Αισθάνθηκα τόσο άνετα, τόσο ζεστά και είπα θα το μοιραστώ. Ούτε τα κορίτσια το ήξεραν, ούτε ο Βαγγέλης ήξερε ότι θα το κάνω έτσι. Ήταν ο αυθορμητισμός, ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας μου. Μου αρέσει που δουλεύω και στο ελληνικό και στο ξένο ρεπερτόριο.

Τηλεόραση έχω κάνει τόσες συζητήσεις φέτος το καλοκαίρι. Δεν θέλω να πω με ποιες εκπομπές είχα συζητήσει. Είναι τιμητικό και χαίρομαι. Θέλω να κάνω πράγματα στην τηλεόραση που μου αρέσουν και δεν θέλω ούτε να συμβιβαστώ ούτε να βιαστώ. Δεν θα ήθελα να γίνει κάτι βιαστικά για να πω ότι κάπου είμαι».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Στικούδη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της