Κατερίνα Τσάβαλου: «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει, είμαστε ρατσιστές και…»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Τσάβαλου: «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει, είμαστε ρατσιστές και…»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει, είμαστε ρατσιστές και…»

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε αποκλειστικά στην Ελένη

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την οικογένεια, τις παρένθετες μητέρες, τον ρόλο της ως μητέρα και το bullying που δέχτηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια και το μοίρασμα και μετά στο ότι θέλω να κάνω ένα παιδί. Για την επιλογή κάποιας γυναίκας να κάνει μόνη της παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της δεν μπορώ να το ξέρω δεν θα έμπαινα ποτέ σε κάτι τέτοιο…», δήλωσε.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως κυοφορείς ένα μωρό, ζεις το θαύμα και αφού το γεννήσεις να το δίνεις επειδή έχεις κάνει μια συμφωνία», σχολίασε για τις παρένθετες μητέρες.

Αναφερόμενη στο ρόλο της ως μητέρα, είπε: «Πάντα ήθελα να γίνω μάνα αλλά σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να γίνει λόγω επιλογών. Με αξίωσε ο Θεός να γίνω μάνα και το εννοώ.

Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 26 κιλά, έκανα υποθυρεοειδισμό. Πέρασα τρελό bullying από πολύ κόσμο για τα κιλά μου, ότι δεν είμαι όπως ήμουν, τα είχα χάσει αλλά όχι όλα αμέσως. Αρέσει στον Έλληνα να σχολιάζει και είμαστε και ρατσιστές και όλα…».

Για την δουλεία της ως ηθοποιός και την βοήθεια από τον άνδρα της, είπε: «Η δουλειά μου με αγχώνει πάρα πολύ γιατί δεν έχει σταθερότητα, έχουν γίνει δύσκολα τα πράγματα. Ο σύζυγος μου δουλεύει σε μια εταιρεία αλλά δεν πάει έτσι γιατί εγώ έχω μάθει να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη και είμαι!.

Θα ήθελα να παίξω σε κάποιο σίριαλ στην τηλεόραση, μου έχει λείψει. Έχω να κάνω τηλεόραση περίπου 12 χρόνια».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης

Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: «Η εισαγγελέας μας ανατρίχιασε με τη φράση της»