Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλουμε να περνάμε καλά, πάμε αντίθετα με την υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλουμε να περνάμε καλά, πάμε αντίθετα με την υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλουμε να περνάμε καλά, πάμε αντίθετα με την υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση»

Η αλλαγή στην ώρα προβολής της εκπομπής της και το restart που διέκρινε στην τηλεόραση

Για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της και όχι μόνο μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού.

Θυμίζουμε ότι η «Οδός Ζαρίφη 2» θα βγαίνει στον αέρα μία ώρα αργότερα, στις 14:45 το μεσημέρι αντί για τις 14:00 που έβγαινε μέχρι σήμερα.

Και αυτό για να χωρέσουν όλοι, καθώς από 4/3 γίνεται καθημερινό το Next Please με την Αννίτα Πάνια, το οποίο και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 16:30 και τα Σαββατοκύριακα στις 15:00.

«Κάνουμε μία μικρή μετατόπιση γιατί έρχονται και καινούργια πράγματα στο Open. Πάμε 14:45, λίγο παρακάτω στο μακιγιάζ να μαλλιοτραβιόμαστε ποια θα βγει πρώτη» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν αλλάζει τίποτα, εμείς τον τελευταίο καιρό – και δεν το λέω μόνο νουμερικά – έχουμε βρει τα πατήματά μας. Είμαστε στον πέμπτο μήνα ακόμα νεούδια είμαστε, αλλά αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο. Πατάμε σταθερά στο τι θέλουμε να κάνουμε, στο πώς θέλουμε να περνάμε. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να περνάμε καλά, πάμε αντίθετα με την υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση» πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι για έναν περίεργο λόγο η τηλεόραση κάνει restart, το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας έγκωσε. Έγκωσε κόσμο, έγκωσε και τους ίδιους. Επειδή στο ξεκίνημα της σεζόν μπήκα στη διαδικασία είδα τη φάτσα του τηλεθεατή που μου λέει “δεν μας μπιπ ρε Ζαρίφη”. Δεν είναι απαραίτητο όλη η τηλεόραση να είναι ψυχαγωγία, σορολόπ, αλλά είναι απαραίτητο να του δίνεις αυτό που του έχεις υποσχεθεί. Εμείς του υποσχεθήκαμε να περνάει καλά».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με στενοχώρησε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν ήταν τόσο τραγικό αυτό που κάναμε»