Κάτια Δανδουλάκη: «Διαθέτω απάνθρωπες αντοχές – Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα»
Πρωινές εκπομπές

Κάτια Δανδουλάκη: «Διαθέτω απάνθρωπες αντοχές – Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα»

Κάτια Δανδουλάκη: «Διαθέτω απάνθρωπες αντοχές – Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα»

Η προσωπική της ζωή και η επιθυμία της

Την Κάτια Δανδουλάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της, μιλώντας για την οικογένεια αλλά και την καριέρα της.

«Διαθέτω απάνθρωπες αντοχές. Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα, ζω μέσα από τη δουλειά. Θέλω όταν ‘φύγω’ από τη ζωή να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό. Η μετάβασή μου από τη ζωή στον θάνατο μέσα στο θέατρο θα ήταν ένα από τα όνειρά μου στην σκηνή», λέει, σημειώνοντας ότι πιστεύει στη μεταθάνατο ζωή.

Για την σπουδαία Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρει: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Άφησε μεγάλο “χνάρι”».

«Το κενό της οικογένειας είναι τεράστιο»

Για την προσωπική της ζωή σημειώνει: «Είμαι “αγκαλίτσας”, με ενοχλεί το “μη με αγγίζεις”, θέλω να χουχουλιάζω σε αγκαλιές. Μεγάλωσα με αγκαλιές και μου έλειψαν οι αγκαλιές των γονιών μου και του Μάριου (σ.σ. Πλωρίτη). Τώρα έχω των φίλων μου. Το κενό της οικογένειας είναι τεράστιο. Οι φίλοι είναι ένας μεγάλος θησαυρός για την ψυχή. Θέλουμε μια γλύκα, μια αγκαλιά στη ζωή μας. Αγάπη, τρυφερούς έρωτες».

Η αγαπημένη ηθοποιός, για δεύτερη χρονιά, είναι στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Διαβάστε ακόμα

Κάτια Δανδουλάκη: «Με την πρώτη μου τηλεοπτική διαφήμιση πήρα το πρώτο μου σπίτι»