«Κιβωτός του κόσμου»: Μητέρα 8χρονου – «Το παιδί είπε ότι ο Γενικός Διευθυντής χτυπούσε όλα τα παιδιά»
Πρωινές εκπομπές

«Κιβωτός του κόσμου»: Μητέρα 8χρονου – «Το παιδί είπε ότι ο Γενικός Διευθυντής χτυπούσε όλα τα παιδιά»

«Κιβωτός του κόσμου»: Μητέρα 8χρονου – «Το παιδί είπε ότι ο Γενικός Διευθυντής χτυπούσε όλα τα παιδιά»

Ο λόγος που της πήραν τα παιδιά και τι της έλεγαν αυτά, όσο έμεναν στη δομή

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου», με μία από αυτές να αφορούν ένα 8χρονο αγοράκι, το οποίο αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι εκτός από σκληρές τιμωρίες, το ξυλοκοπούσαν.

Η μητέρα του 8χρονου παιδιού, μίλησε και η ίδια στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σοκάρει με τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας.

Η ίδια, απάντησε για τον λόγο που της πήραν τα τρία παιδιά και τα έβαλαν στη δομή, αλλά και για τις απειλές που δεχόταν ότι θα δώσουν τα παιδιά της για υιοθεσία.

«Έβλεπα τον 8χρονο γιο μου θλιμμένο, να αδυνατίζει πάρα πολύ που έφτασα σε σημείο να λέω ότι θα πάθει νευρική ανορεξία. Όταν πήγαμε στο επισκεπτήριο, είπα στον μπαμπά του να του βγάλει την μπλούζα και μου είπε ότι θα μας δημιουργήσουν θέμα, γιατί δεν μας άφηναν να βγάλουμε φωτογραφίες. Πήρα την πρωτοβουλία και το έβγαλα φωτογραφίες και όταν του έβγαλα την μπλούζα είδα μελανιές στην πλάτη του σαν να ήταν μπουνιές. Μιλάμε για τη δομή στην Άνοιξη, τότε κάναμε τις καταγγελίες. Μου πήραν τα παιδιά μετά από ανώνυμη καταγγελία, ότι τα παραμελώ», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα.

«Δεν έχασα ποτέ την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα, ήταν απλά μια απομάκρυνση. Το παιδί έκλαιγε και φώναζε “πάρε με από δω”. Μίλησα με τους παιδαγωγούς, αλλά μου έλεγα ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι το παιδί έκανε μόνο τους αυτά τα σημάδια, ότι ξυνόταν πάνω στα  δέντρα. Η δεύτερη μήνυση έγινε γιατί με πήρε ο γιος μου και μου είπε ότι του έχουν λιώσει το πόδι με μια καρέκλα και υπήραν τα σημάδια. Ο γιος μου είχε χαθεί πολλές φορές μέσα από το ίδρυμα, το είχε σκάσει και τον έβρισκαν στον δρόμο. Τα παιδιά μου κινδύνευαν εκεί μέσα. Ζήτησα συνάντηση με τον πάτερ Αντώνιο κι εκείνος μου έλεγε να μιλήσω με τις κοινωνικές λειτουργούς γιατί αυτές έχουν αναλάβει. Όταν άλλαξε η εισαγγελέας και είδε τις μηνύσεις, την ίδια μέρα μου έδωσε πίσω τα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα.