«Κοινωνία Ώρα Mega»: Καυγάς on air Θεοδωρόπουλου – Κρικέτου και η έκρηξη Χασαπόπουλου – «Ήρθατε για να κάνετε σόου;»
Πρωινές εκπομπές

«Κοινωνία Ώρα Mega»: Καυγάς on air Θεοδωρόπουλου – Κρικέτου και η έκρηξη Χασαπόπουλου – «Ήρθατε για να κάνετε σόου;»

«Κοινωνία Ώρα Mega»: Καυγάς on air Θεοδωρόπουλου – Κρικέτου και η έκρηξη Χασαπόπουλου – «Ήρθατε για να κάνετε σόου;»

Με φόντο τον ξυλοδαρμό ανήλικου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος από συνομηλίκους του στο Μενίδι και το θέμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» παρουσία του μαθητή, της μητέρας του αλλά και του δικηγόρου τους, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, που ήταν ιδιαίτερα έντονος ως παρουσία με αποτέλεσμα να φέρει στα όριά του τους παρουσιαστές, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Την περασμένη Κυριακή ο 16χρονος είχε δώσει ραντεβού με έναν φίλο του στο Μενίδι. Ωστόσο, στο σημείο έφτασε μία ομάδα ανηλίκων, με τους οποίους ο 16χρονος είχε διαφορές στα social media, και του επιτέθηκαν. Όπως καταγγέλλει το θύμα, οι ανήλικοι του ζήτησαν να γονατίσει και να τους δώσει το μπουφάν του και όσα χρήματα είχε πάνω του και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα.

Για το εάν έδωσε κατάθεση στην αστυνομία ο 16χρονος Λευτέρης είπε: «Πήγα να δώσω αλλά οι αστυνομικοί δεν μου είπαν κάτι για κατάθεση για να δώσω, ούτε γραπτώς. Κάλεσαν ταξί και με πήγε σπίτι μου. Με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Μενιδίου».

«Έπρεπε να τον πάνε στο ανηλίκων, αυτό καταγγέλλουμε από χθες. Το βίντεο στο οποίο το θύμα είναι ο Λευτέρης, υπήρξαν 3 παιδιά και το βίντεο το έχει δει όλη η Ελλάδα. Γιατί δεν βρήκαν αυτά τα παιδιά σε δύο μέρες όπως έκαναν τότε που γρονθοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη; Είμαι οργισμένος γιατί η κυρία που δηλώνει εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ, είναι εκπρόσωπος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η κ. Δημογλίδου, βγήκε και είπε ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο αστυνομικό τμήμα», ανέφερε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έδωσε πολιτική χροιά στο ζήτημα, παρουσία του υποψήφιου με τη ΝΔ, Σπήλιου Κρικέτου, παλιού συνδικαλιστή των αστυνομικών.

Το αποτέλεσμα ήταν να εκνευριστεί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και με πολύ έντονο τρόπο να προσπαθήσει να σταματήσει τον δικηγόρο προκειμένου να ακουστεί η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Ήρθατε για να κάνετε σόου;» είπε εμφανώς νευριασμένος στον δικηγόρο ο παρουσιαστής.

Η κυρία Δημογλίδου πάντως έδωσε μία άλλη εκδοχή των γεγονότων.

«Στεναχωριέμαι γιατί αυτό ο show γίνεται μπροστά στο παιδί. Υποτίθεται ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστηρίζει αυτό το παιδί. Έχω επιλεγεί με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και το σταματάω εδώ. Εάν ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε ασχοληθεί πραγματικά, θα γνώριζε ότι χθες παρόλο που από συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα καλούν την μητέρα να πάει να καταθέσει και δεν έχει πάει, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Μόνοι τους οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα άτομα από το βίντεο, ενώ θα μπορούσε να πάει από την πρώτη στιγμή να πάει η οικογένεια και να πει ποιοι είναι και να μας δώσουν μία περιγραφή. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό το show στην τηλεόραση. Ήδη έχουν γίνει προσαγωγές», υπογράμμισε η κ. Δημογλίδου.

Η μητέρα του 16χρονου από την πλευρά της ανέφερε:

«Μας έχουν στείλει στο σπίτι μία πρόκληση να πάμε να δώσουμε μία κατάθεση εγώ και το παιδί. Πρόθεσή μου είναι να πάμε να καταθέσουμε.», είπε χαρακτηριστικά ενώ η κ. Δημογλίδου επέμεινε πως «η Αστυνομία έχει επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με την οικογένεια προκείμενου να πάει να καταθέσει. Η αστυνομία ψάχνει στα τυφλά από ένα βίντεο ενώ θα μπορούσε να έχει πάει η οικογένεια και να καταθέσει, και να τελειώνει εδώ. Αν πρόκειται για ανήλικους, θα κληθούν και οι γονείς τους».