Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος – «Έριξα ένα χιλιαρικάκι ψήφους για σένα»
Πρωινές εκπομπές

Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος – «Έριξα ένα χιλιαρικάκι ψήφους για σένα»

Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος – «Έριξα ένα χιλιαρικάκι ψήφους για σένα»

Η «σκληρή» απάντηση σε Κατσούλη - Ρουμελιώτη

Για όσα άκουσε από τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο «Καλοκαίρι #Yes» τοποθετήθηκε ο Τριαντάφυλλος.

Ορμώμενος από όσα είπε το ζευγάρι θέλησε να εκφράσει τον ακριβή λόγο που στεναχωρήθηκε με τη συμπεριφορά τους στο Survivor All Star.

«Κάθομαι πάλι εδώ για να απολογηθώ! Μαριαλένα μου, ξέρεις ποιος είμαι. Δυόμιση μήνες μιλούσα κάθε μέρα με τη μαμά σου όταν όλοι ήταν εναντίον σου. Έβγαινα μπροστά σε όλες τις εκπομπές για σένα, ήμουν εκεί υπερβολικά φανατικά, έλεγα τα καλύτερα για σένα. Αυτό που έζησα μαζί σας το 2021 δεν το ξεχνάω.

Για τον Σάκη δεν έχω πει τίποτα κακό, να έχει υγεία. Όταν βλέπω όταν έχουμε κάνει μια συζήτηση και βλέπω τον αδελφό μου που υποτίθεται για αυτόν δίνω το χέρι μου και το πόδι μου, να λέει “αδελφέ μου” έναν εχθρό μου, αυτό με στεναχώρησε. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό, δεν μπορώ πώς αλλιώς να σας το εξηγήσω.

Οι συνθήκες του ’21 ήταν ακόμη πιο δύσκολες. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν το ατού ότι ήταν το ζευγάρι και είχε ο ένας τον άλλον. Είχε άλλους τόσους παίκτες που ήταν εκεί. Θα μπορούσε απλά να υπάρχει μια τυπική σχέση. Αν εγώ στον Σάκη που στον αδελφό μου, τον φίλο μου, μου έλεγε “αυτό και αυτό”, θα είχα τυπική σχέση με τον άλλον στο παιχνίδι.

Δεν ξέρω Μαριαλένα μου τι σοκ έχεις πάθει. Αν βρεθούμε θα σου δείξω τον λογαριασμό που τη μέρα που ήσουν για να φύγεις, έριξα ένα χιλιαρικάκι ψήφους για σένα. Όταν σε βλέπω στον ώμο του Κόρο που κλαίγαμε και λέγαμε χίλια δυο, τι άλλο να σου πω ρε φίλε;».

Διαβάστε επίσης

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχουν γίνει λάθη με τον Τριαντάφυλλο. Πάθαμε σοκ»