Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Με τον Γιώργο μας έδεσε περισσότερο το παιδί»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Με τον Γιώργο μας έδεσε περισσότερο το παιδί»

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Με τον Γιώργο μας έδεσε περισσότερο το παιδί»

Οι φορές που χρειάστηκε να μετακομίσουν και οι αλλαγές μετά τον ερχομού του μωρού

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας», βρέθηκε η Κωνσταντίνα Κομματά σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά και τον ερχομό της κόρης τους που τους άλλαξε τα δεδομένα.

«Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί 6 χρόνια. Στα 5 χρόνια παντρευτήκαμε και έχουμε ένα κοριτσάκι. Η Ιωάννα μας. Είναι 1μισι ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα και εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειες μας.

Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Λείπαμε από την Αθήνα 2μιση χρόνια, ήμασταν στην Κρήτη. Δούλευε ο άντρας μου εκεί. Ήταν σε μια ομάδα, όχι ως παίκτης. Μείναμε τρία χρόνια εκεί. Στην Κρήτη γέννησα. Ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας, θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς. Ήταν η σωστή στιγμή» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

«Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου. Μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι πάντα δύσκολο. Η σχέση γίνεται καλύτερη μετά το παιδί. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο» πρόσθεσε.