Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύψεις για τον γάμο και τη βάπτιση του γιου της
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύψεις για τον γάμο και τη βάπτιση του γιου της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύψεις για τον γάμο και τη βάπτιση του γιου της

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

Ανανεωμένη και με ένα φούξια σατέν φόρεμα, το οποίο συνδύασε με το ίδιο χρώμ mules, εμφανίστηκε στη βάπτιση του του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μαζί με τον σύζυγό της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αφέθηκε στην αγκαλιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου πλάι στη θάλασσα

Η παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες μετά το μυστήριο και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τη βάπτιση του δικού της γιου, ενώ αργότερα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας με το αγαπημένο της.

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω αλλά και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί. Έρχεται η μητέρα μου για βοήθεια. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα live πρόγραμμα για να μη λείπω πολύ από το σπίτι. Τα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Έχουν γίνει προτάσεις αλλά αν εγώ δεν θέλω να βγω από το σπίτι; Μπορεί να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί όχι;», απάντησε στο ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.