Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του και η αποζημίωση που πήρε
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του και η αποζημίωση που πήρε

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του και η αποζημίωση που πήρε

Το μήνυμα που έστειλε μέσω του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του και την αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο.

«Ήταν ένας πολυτραυματίας με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του. Ένα ιατρικό θαύμα ήταν ότι έζησε και ένα δεύτερο ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές σε βαθμό που όπως με πληροφόρησαν, να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας», τόνισε ο κ. Τάτσης.

«Στα πρώτα στάδια μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί είναι ένα, να φτιάξουμε στη χώρα μας κέντρα αποκατάστασης. Αυτό πρέπει να αναδείξουμε στον δημόσιο λόγο. Ο Κωνσταντίνος είχε την τύχη να πάει σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης εξαιρετικό, όμως στα ιδιωτικά τα κόστη είναι τεράστια και το δημόσιο καλύπτει για ελάχιστον χρονικό διάστημα την παραμονή ενός ασθενή», εξήγησε.

«Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση, να πούμε ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο, εκδόθηκαν οι σχετικές αποζημειώσεις και μάλιστα το εφετείο της επαύξησε, κάτι που δεν είναι σύνηθες, καθώς επίσης έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου», αποκάλυψε.

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι ο Κωνσταντίνος ζει μια κανονικότητα. Είναι προφανές ότι θα υπάρχουν θέματα και προβλήματα. Συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες και είμαστε πολύ καλύτερα από παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και αγκαλιά που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα, είναι το μήνυμα του ίδιου και της οικογένειας», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συζυγός του αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας του