Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Σκληρές κουβέντες από την πρώην του – «Άλλο είναι κι άλλο δείχνει»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Σκληρές κουβέντες από την πρώην του – «Άλλο είναι κι άλλο δείχνει»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Σκληρές κουβέντες από την πρώην του – «Άλλο είναι κι άλλο δείχνει»

Η Νάνσυ μίλησε αποκλειστικά στο Πρωινό Σουσού για τη σχέση της πλέον με τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρουσίασε το νέο του τραγούδι, «Έτσι γουστάρω» στο Πρωινό Σουσού, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο Survivor που ξεκίνησε την Κυριακή 7/1.

«Με το τραγούδι «Έτσι Γουστάρω» ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης κατά της ομοφοβίας και της ομοφυλοφιλίας, Είναι αστείο να συζητάμε ακόμα γι αυτά τα θέματα», είπε μεταξύ άλλων.

«Θα ήθελα κι εγω να πάω στο Survivor κι αν πάω θα γίνει ένας χαμούλης», τόνισε.

«Ήλπιζα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ντόμπρος»

Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, Νάνσυ, μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» για τον ερχομό του παιδιού τους τον περασμένο Αύγουστο και τόνισε μεταξύ άλλων πως εκείνος δεν ενδιαφέρθηκε ούτε στιγμή για εκείνο.

Παράλληλά, πρόσθεσε οτι ο τραγουδιστής κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στη δημοσιότητα και να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά της.

«Δεν θα πω εγώ κάτι σε εκείνον αν δεν νιώθει κάτι. Όταν μαθαίνει κάποιος ότι γίνεται πατέρας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτέι είναι να αναλάβει τις ευθύνες του», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ.

«Ο λόγος που έδωσα τη συνέντευξη μετά από έναν χρόνο ήταν γιατί ήθελα να ακουστεί η αλήθεια μου και να δικαιωθώ ηθικά, για όλα αυτά που έχω τραβήξει από αυτόν τον άνθρωπο και γι αυτό κιόλας είμαστε χωριστά. Τι να πρωτοπώ. Άλλο είναι κι άλλο δείχνει. Αυτά που ήταν να πω τα είπα και να θέλει να αμφισβητήσει ότι αυτός είναι ο πατέρας, δεν τον συμφέρει γιατί θα αποδειχτεί».

«Γνώριζε ότι ήμου έγκυος από κοινή μας φίλη. Δεν ισχύουν αυτά που λέει», ξεκαθάρισε η Νάνσυ και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν 7 μηνών, μια κολλητή μου προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, γιατί εμένα με είχε μπλοκάρει. Εκείνος έβλεπε αγγλικό νούμερο και δεν το σήκωνε. Αφού είδε ότι επέμενα, το σήκωσε συνέταιρός του και είπε στη φίλη μου να μην ξαναπάρει και την μπλόκαρε. Υπήρχαν προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί του».

«Είχα επικοινωνία με τη μητέρα του μέχρι τον Μάρτιο, της έλεγα ότι είμαι έγκυος κι εκείνη μου έλεγε “Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις” και έλεγα τι εννοείται και μου έλεγε ότι αφού έχετε χωρίσει ποιος ο λόγος να κρατήσεις αυτό το παιδί; Μάνα είναι τη δικαιολογώ, αλλά θα ήθελα να με καταλάβει κι εκείνη», αποκάλυψε.

«Ήλπιζα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ντόμπρος. Εδώ και δέκα μέρες που έχω μιλήσει δεν με έχει πάρει να μάθει για το παιδί. Πέρασαν γιορτές, πέρασαν όλα. Ένα πράγμα που με ενόχλησε πάρα πολύ είναι ότι έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό το υπερηχογράφημα, χωρίς την συγκατάθεσή μου και λέει ότι περιμέναμε παιδί από μία άγνωστη κοπέλα και μετά αφού έγινε ντόρος και βγήκα και είπα ότι είναι δικό μου, το κατέβασε», δήλωσε.

«Από εδώ και πέρα προτεραιότητά μου είναι το παιδί μου. Όταν ένας άνθρωπος δεν μου έχει δώσει στοιχεία υπευθυνότητας, πώς θα μεγαλώσει ένα παιδί; Δεν θα έκανα κάτι για να κάνω ντόρο, αυτός κάνει πράγματα για να ασχολούνται μαζί του».

«Εγώ δεν του έχω απαγορεύσει να έρθει να δει το παιδί του, απλά να ξέρει ότι δεν θα είμαστε οι τρεις μας, θα υπάρχει και κοινωνικός λειτουργός, είναι και για ασφάλεια δικιά μου και του παιδιού. Πρέπει να πάρω τα μέτρα μου», κατέληξε.