Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα κάνω μηνύσεις σε όσους έγραφαν για ακίνητα, χρυσό και διαμάντια στην κατοχή μου»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα κάνω μηνύσεις σε όσους έγραφαν για ακίνητα, χρυσό και διαμάντια στην κατοχή μου»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα κάνω μηνύσεις σε όσους έγραφαν για ακίνητα, χρυσό και διαμάντια στην κατοχή μου»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε για τις νομικές κινήσεις που ετοιμάζει

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό για τις νομικές κινήσεις που θα προβεί ενάντια στην αναφορά μέσων και δημοσιογράφων στο πρόσωπο του.

«Θα κάνω μηνύσεις σε όσους έγραφαν για ακίνητα, χρυσό και διαμάντια στην κατοχή μου. Δεν μπορώ να πω τα ονόματα που θα μηνύσω, θα τα πουν οι δικηγόροι μου. Θα μηνυθούν τα μέσα αλλά και οι άνθρωποι. Ότι γνωρίζετε εσείς γνωρίζω και εγώ για την διαδικασία της έρευνας.

Καλά κάνουν και κάνουν την έρευνα, ο λογαριασμός που είναι δεσμευμένος είναι της μητέρας μου. Θα μαγειρέψουμε και σήμερα στον ”Άλλο άνθρωπο” για την Τσικνοπέμπτη. Ο κόσμος χρήματα δεν μπορεί να δώσει γιατί δεν έχουμε λογαριασμούς. Τρόφιμα φέρνουν γιατί μαγειρεύουμε ακόμη εδώ και σαράντα μέρες. Διακόσιες μερίδες φαΐ μοιράζονται καθημερινά», δήλωσε αρχικά.

«Να εργαστώ πώς; Ποιος θα πάρει εξήντα χρόνων άνθρωπο για δουλειά; Όταν ήμουν 45 μου έλεγαν ότι είμαι μεγάλος στην ηλικία για να με προσλάβουν. Άμα μου πουν, ευχαρίστως να εργαστώ. Εξάλλου εγώ δεν έχω σταματήσει να εργάζομαι», θέλησε να τονίσει μετά από ερώτηση για το ενδεχόμενο να εργαστεί ξανά.

«Υπάρχουν δωροεπιταγές που μας δίνει ο κόσμος. Βέβαια για τα ενοίκια είχαμε κάποια χρήματα τον Φλεβάρη και τώρα ένας άνθρωπος μας πλήρωσε το ενοίκιο του Μαρτίου. Πήγαν κατευθείαν στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Δεν έχω καταχραστεί ούτε ένα λεπτό που μου έχουν δώσει για τον ”Άλλο άνθρωπο”. Μπορεί να μου έχουν δώσει χρήματα εμένα, για εμένα, άνθρωποι που στήριζαν τον ”Άλλο άνθρωπο”. Δεν τα χρησιμοποιούσα μόνο για την διασκέδαση μου, μπορεί να πλήρωνα το ενοίκιο της μητέρας μου… Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Μαζωνάκη, μου έχουν στείλει πολλοί μηνύματα».

«Το ότι βγήκε μια φωτογραφία παράνομη από ένα μαγαζί που καταπάτησε τα προσωπικά μου δεδομένα, δεν σημαίνει ότι είμαι αλκοολικός στα φρουτάκια ή εθισμένος στα φρουτάκια. Ότι πήγα σε κάποια εγκαίνια ενός μαγαζιού το 2017 και με έβγαλε κάποιος παράνομα μια φωτογραφία και την δημοσίευσε δεν σημαίνει ότι είμαι εθισμένος. Τα λάθη μου ήταν και τα σωστά μου», δήλωσε καταλήγοντας.

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις: