Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω; Γιατί; Τέρμα φασιστικό»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω; Γιατί; Τέρμα φασιστικό»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω; Γιατί; Τέρμα φασιστικό»

«Εδώ δεν μπορώ να κρίνω τους παρουσιαστές, θα τοποθετηθώ για το εάν η εκπομπή θα πάει καθημερινά;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού μετά τις συζητήσεις που προέκυψαν από τον σχολιασμό του προς τους τηλεπαρουσιαστές.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού, είπε:

«Μόνο από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού ειπώθηκε ότι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη; Από όλες έγινε…», δήλωσε αρχικά.

«Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω; Γιατί; Δεν κατάλαβα! Τηλεθεατής δεν είμαι; Δεν με στεναχώρησαν τα σχόλια που δέχτηκα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ξέρω πού “κολυμπάω”. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θα πρέπει να συζητάμε αν θα έχω γνώμη ή όχι. Είναι αστείο να συζητάμε το πόσα χρόνια πρέπει να δουλεύει κάποιος στην τηλεόραση για να έχει γνώμη για τους ανθρώπους της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έπραξε το λογικό, την ευχαριστώ που με υποστήριξε. Δημοκρατία δεν έχουμε; Δεν μπορεί ο καθένας να λέει την άποψη του;».

Απαντώντας στις δηλώσεις και στο μήνυμα του Δημήτρη Παπανώτα, είπε:

«Δεν νομίζω ότι κάνω κακές παρέες, είναι συγκεκριμένες και λίγες. Εάν εννοούμε τον Fipster ως ”κακή παρέα” έχω να πω ότι είναι ο καλύτερος μου φίλος. Η τηλεόραση όντως μπορεί να σε κάψει εαν και εσύ όμως βγάλεις το σπίρτο».

Καταλήγοντας θέλησε να συμπληρώσει:

«Δεν με έχει στεναχωρήσει το θέμα απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Καθόμαστε και αναλύουμε αν θα πρέπει να έχω γνώμη άποψη και εάν θα πρέπει να την εκφράζω. Δηλαδή αν υπάρχει αυτή η ελευθερία. Μου φαίνεται τέρμα φασιστικό αυτό».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεσπά κατά του Κώστα Τσουρού – «Γνώμη για το αν έχω το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου;»