Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «έβαλε» με τον Νίκο Παρτσώλη – «Πρέπει να είμαι μεγάλος μάγκας…»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «έβαλε» με τον Νίκο Παρτσώλη – «Πρέπει να είμαι μεγάλος μάγκας…»

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «έβαλε» με τον Νίκο Παρτσώλη – «Πρέπει να είμαι μεγάλος μάγκας…»

Μεγάλη κόντρα στο «Πρωινό μας»

Μαζεμένα φαίνεται ότι του τα είχε του Νίκου Παρτσώλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος και την Τετάρτη (28/6) το πρωί φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να ξεσπάσει και να πει αυτά που τον πείραξαν και ειπώθηκαν, όσο έλειπε στο Survivor All Star.

Ο πρώην Survivor εμφανίστηκε στο πλατό του «Πρωινού μας», ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον δημοσιογράφο, αλλά προσπάθησε να κρατήσει το επίπεδο, λέγοντας μάλιστα ότι δεν θέλει να τσακωθούν, καθώς έχουν ήδη τσακωθεί στα καμαρίνια.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που του «έκλεψε» την καρδιά

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχω δει πάρα πολλά. Πάμε στο προκείμενο, μην τσακωθούμε. Τσακωθήκαμε στο μακιγιάζ.

Νίκος Παρτσώλης: Δεν έχει δει κανένα επεισόδιο. Ό,τι του έχουν πει. Δεν έχεις δει.

Κ. Β. : Έχω δει πάρα πολλά. Έλενα ήσουν πολύ αντικειμενική, σε αντίθεση με τον Παρτσώλη που ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε εμμονή μαζί μου. Και ο Νίκος Γεωργιάδης που κάθεται αυτή τη στιγμή δίπλα μου και γελάει και με έλεγε σατανικό. Εγώ δεν έχω ανάγκη να με στηρίξει κάποιος, με ενδιαφέρει να λέγονται τα πράγματα έτσι όπως γίνονται και όχι να παραφράζονται. Νίκο!

Επικό beef Βασάλου – Γκότση: «Αν το χιούμορ μου είναι για το “Δελφινάριο”, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό»

Ν. Π. : Ο Κωνσταντίνος το θεωρεί πως εγώ τον πέταξα από το παιχνίδι από το παραθυράκι αυτό που βγαίνω 5 λεπτά. Αυτό μου έλεγες πριν.

Κ. Β. : Βγήκε μια εικόνα διαφορετική από αυτή που θα έπρεπε να είναι. Δεν με κατέστρεψες, έβαλες και εσύ το χεράκι σου όμως. Αν κατάφερα και εγώ να χειραγωγήσω 38 παίκτες να μη με ψηφίζουν, θα ήμουν πολύ μεγάλος μάγκας. Έπρεπε να έχω βγει νικητής.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους.

Η «κόντρα» τους δεν είχε τελειωμό καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε κινητό στο παιχνίδι.

«Δεν είχα κινητό, όπως έλεγες στο twitter, Νίκο μου. Ήξερες εσύ ότι έχω κινητό και δεν το ήξερε η παραγωγή, να με αποβάλλει; Στο μετέφεραν από ‘κει…», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον Νίκο Παρτσώλη να το αρνείται.

«Ερχόμενος προχθές στον Νίκο Μουτσινά, μου είπαν ότι ο Νίκος Παρτσώλης έβγαινε στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ και έλεγε αυτό κι αυτό…», συνέχισε ο Κωνσταντίνος.

Φ.ΣΚ.: Ποιος διαδρόμους βρε αγόρι μου; Τον είδες τον διάδρομο, μόνοι μας είμαστε, δεν έχει κι άλλη εκπομπή εδώ.

Κ.Β.: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μου το είπε, δεν θα μου έλεγε ψέματα.

Φ.ΣΚ.: Ποιος είναι αυτός που σου το είπε;

Κ.Β.: Νίκο μου, αν κάνω λάθος, σου ζητώ συγγνώμη.