Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Οι One είναι ξανά μαζί…»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Οι One είναι ξανά μαζί…»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Οι One είναι ξανά μαζί…»

Ο τραγουδιστής εξέφρασε τα παράπονά του για την ΕΡΤ και μίλησε για τη Eurovision

Στο θρυλικό συγκρότημα ONE, του οποίου υπήρξε μέλος, αλλά και στη Eurovision, αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη και προχώρησε σε μία αποκάλυψη!

Αναφερόμενος στο συγκρότημα με τους ONE που υπάρχει ως μέλος, είπε:

«Οι One είναι ξανά μαζί από το 2019, παλαιότερα τσακωνόμασταν πιο πολύ και διαφορετικά από τώρα. Στη πορεία μου στο τραγούδι μου έχουν συμβεί διάφορα. Μια φορά βγήκα χωρίς μικρόφωνο, και πέθανε ο κόσμος στα γέλια. Άλλη φορά ξεχάστηκα στο καμαρίνι, ήμουν με το σώβρακο και ίσα που πρόλαβα να βάλω το παντελόνι μου».

«Μας έχουν έρθει και πιρούνια στο πρόσωπο μαζί με τα λουλούδια, όχι παγάκια, πιρούνια!», είπε γελώντας.

«Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού από θαυμάστρια επί καιρό ONE. Ήταν όταν μια πολύ γλυκουλα κοπέλα, μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ”ήρθα να μείνω μαζί σου”. Με το Γιώργο Θεοφάνους έχουμε μια σχέση εκρηκτική, αλλά υπάρχει τεράστιος θαυμασμός. Δεν έχουμε επαφές αλλά κάποτε θα συναντηθούν οι δρόμοι μας».

Για την Eurovision και την νέα συμμετοχή, σχολίασε:

«Το σενάριο της Eurovision δεν κλείνει ποτέ. Πόσο μάλλον αν πας μια φορά και έχεις πάει και καλά… Είναι εθισμός, αλλά τώρα έχω άλλες προτεραιότητες».

«Την φετινή συμμετοχή με την Μαρίνα Σάττη την βλέπω πολύ υποσχόμενη. Η ΕΡΤ δεν έχει πάντα αντικειμενικά κριτήρια πλέον…υπάρχουν κάποιες υπόγειες μεθοδεύσεις…»

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο απόσπασμα: