Κόντρα Ρακιντζή – Γιαννόπουλου με φόντο τον Νταλάρα: «Μας έφαγε το ποιοτικό!»
Πρωινές εκπομπές

Κόντρα Ρακιντζή – Γιαννόπουλου με φόντο τον Νταλάρα: «Μας έφαγε το ποιοτικό!»

Κόντρα Ρακιντζή – Γιαννόπουλου με φόντο τον Νταλάρα: «Μας έφαγε το ποιοτικό!»

Επική στιχομυθία για το ποιοτικό και εμπορικό τραγούδι ανάμεσα στους σχολιαστές του Πρωινού Σουσού

Δεν άργησαν να οξυνθούν τα πνεύματα στο Πρωινό Σουσού ανάμεσα στον Θοδωρή Ρακιντζή και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο με φόντο τις δηλώσεις Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά και το Άξιον Εστί αλλά και το ηχητικό με τον σχολιασμό του Γιώργου Ζαμπέτα για το Άξιον Εστί του Γιώργου Νταλάρα.

Oι δύο σχολιαστές προσπάθησαν να εξηγήσουν τις δηλώσεις και τελικά κατέληξαν στη γνωστή κόντρα «ποιοτικού-εμπορικού».

«Γιαννόπουλος: Ο Νταλάρας λέει ότι του είπα να πει κι άλλα τραγούδια. Θα καεί ο εγκέφαλος με το πού πάει η συζήτηση.

Ρακιντζής: Τόση ώρα είσαι ένας καλός δικηγόρος του Νταλάρα. Ο οδοντίατρος δεν μπορεί να γίνει καρδιολόγος. Το να ζητάει ο Νταλάρας να αλλάξει επίπεδο ο Ρουβάς δεν γίνεται.

Γιαννόπουλος: Θες να βγάλεις λόγο μια ώρα; Δεν είμαι δικηγόρος του Νταλάρα.

Ρακιντζής: Δεν μου απαντάς.

Γιαννόπουλος: Ο Νταλάρας είπε με καλή διάθεση στον Ρουβά να μη μείνει στη φούστα και στην κωλοτούμπα και μετά του είπε ότι το πήγε στο άλλο άκρο. Έχει δίκιο ο Νταλάρας γιατί ένιωσα ότι ο Ρουβάς δεν κατάλαβε το Άξιον Εστί.

Ρακιντζής: Προτιμώ Βανδή με Σαμπάνη παρά Πρωτοψάλτη με Νταλάρα. Υποτιμάται συνεχώς ο Ρουβάς. Εσύ είσαι του ποιοτικού αγόρι μου, μας έφαγε το ποιοτικό!

Γιαννόπουλος: Τι σχέση έχει αυτό; Κατανοώ τη θέση του καθένα.

Ρακιντζής: Δεν θα μου κράζετε συνέχεια τη Δέσποινα Βανδή! Ζητούν αλλαγή επιπέδου και υποτιμούν συνεχώς την πορεία του Ρουβά» ήταν ένα μέρος της στιχομυθίας που συνεχίστηκε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να τονίζει ότι ο Ρουβάς διάβαζε το Άξιον Εστί από μέσα και τον Θοδωρή Ρακιντζή να ισχυρίζεται ότι χάρη στον Ρουβά και τα πιτσιρίκια έμαθαν το Άξιον Εστί…