Κως: Η κρίση στη σχέση της Αναστάζια και η παρουσία του 32χρονου στο ξενοδοχείο της
Πρωινές εκπομπές

Κως: Η κρίση στη σχέση της Αναστάζια και η παρουσία του 32χρονου στο ξενοδοχείο της

Κως: Η κρίση στη σχέση της Αναστάζια και η παρουσία του 32χρονου στο ξενοδοχείο της

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη «Super Κατερίνα»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με τον 32χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές, βασικό ύποπτο της υπόθεσης, να απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Ο σύντροφος της Αναστάζια, μαζί με τη μητέρα της, αναχώρησαν για την Πολωνία την Τρίτη, με εκείνον, προς το παρόν να βγαίνει από το κάδρο των ερευνών, λόγω του δυνατού άλλοθι που έχει.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» συνδέθηκε ζωντανά με την Κω και τη δημοσιογράφο του «Έκφραση 97»,  Ηλιάνα Πετρή η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Όπως είπε, με βάση το ρεπορτάζ, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είχε κάνει κάποια μεροκάματα στο ξενοδοχείο που δούλευε η Αναστάζια με τον σύντροφό της.

«Εργαζόταν περιστασιακά σε ξενοδοχεία αλλά και στα χωράφια, η τελευταία του εργασία ήταν αυτή, χειρονακτική εργασία σε χωράφια. Πιθανόν και την 27χρονη Αναστάζια, σύμφωνα και με τις πληροφορίες, να τη γνώριζε από το ξενοδοχείο που δούλευε, καθώς φαίνεται να είχε κάνει κάποια μεροκάματα, όπως προκύπει από τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα, η Ηλιάνα Πετρή, αναφέρθηκε στη σχέση της Αναστάζια με τον σύντροφό της.

«Έχουμε μιλήσει με συναδέλφους της κοπέλας, οι οποίοι λένε ότι ήταν μια κοπέλα που δεν είχε δώσει δικαιώματα, ήταν ένα χαμογελάστο κορίτσι, το οποίο ωστόσο το τελευταίο διάστημα περνούσε μία κρίση στη σχέση της. Τους έβλεπαν να τσακώνονται και να είναι λίγο πιο τεταμμένες οι σχέσεις μεταξύ τους, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι», τόνισε η δημοσιογράφος.