Κως – Καλλιακμάνης: «Δεν ήταν κομμένα τα δάχτυλα της Αναστάζια»
Πρωινές εκπομπές

Κως – Καλλιακμάνης: «Δεν ήταν κομμένα τα δάχτυλα της Αναστάζια»

Κως – Καλλιακμάνης: «Δεν ήταν κομμένα τα δάχτυλα της Αναστάζια»

Διέψευσε τις φήμες ο αστυνομικός

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με τον Πρόεδρο της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, να δίνει πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός της, επισημαίνοντας ότι δεν ισχύει η πληροφορία ότι είχε κομμένα δάχτυλα.

«Δεν υφίσταται αυτό με τα κομμένα δάχτυλα, τα δάχτυλα ήταν αλλοιωμένα λόγω του περιβάλλοντος που είχε τοποθετηθεί το πτώμα και γι αυτόν τον λόγο θεώρησαν ίσως κάποιοι.. Δεν υπάρχουν κομμένα δάχτυλα. Το σώμα ήταν γυμνό από τη μέση και κάτω ήταν σκισμένο το κορμάκι που φορούσε, φορούσε την τσάντα χιαστή , έλειπε το σορτσάκια και υπήρχαν αλλοιώσεις λόγω του περιβάλλοντος», ξεκαθάρισε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Από ότι φαίνεται είχε κι άλλο ένα κινητό ο δράστης το οποίο ψάχνεται. Το ζήτημα είναι πλέον ότι τα στοιχεία που έχουν βρεθεί είναι ικανά για να στοιχειοθετηθεί. Έπρεπε να ομολογήσει από την αρχή. Αυτοί οι άνθρωποι αν δεν πιεστούν από την αρχή να ομολογήσουν μετά ισχυροποιούν ένα σενάριο, το έχουν στο μυαλό τους και το λένε συνέχεια. Στο τέλος το πιστεύουν κιόλας, το φτιάχνουν τόσο δυνατό… Υπάρχει περίπτωση να ομολογήσει στην ανακρίτρια, αλλά είναι δύσκολο. Την κοπέλα φαίνεται ότι προσπάθησε να τη βιάσει, ή τη βίασε και τη σκότωσε ο Μπαγκλαντεσιανός», τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης και μίλησε για την επικοινωνία της κοπέλας με τον σύντροφό της.