Κώστας Φραγκολιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του στο Happy Day μέχρι το 2025!
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Φραγκολιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του στο Happy Day μέχρι το 2025!

Κώστας Φραγκολιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του στο Happy Day μέχρι το 2025!

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ήθελε να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την πρωινή εκπομπή της με τους ίδιους συνεργάτες, κάτι που τελικά θα συμβεί!

Αγαπημένη συνήθεια έχει γίνει τα τελευταία χρόνια για τους τηλεθεατές το Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της να καλημερίζουν καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό και να μοιράζονται μαζί τους όλα τα νέα της σόουμπιζ, αλλά και ένα κομμάτι της επικαιρότητας.

Η παρουσιάστρια, η οποία έχει αποδείξει ότι προτιμά τη σταθερότητα και την ασφάλεια, ήθελε να συνεχίσει με το ίδιο team και την επόμενη σεζόν, ωστόσο είχαν απομείνει κάποιε εκκρεμότητες, οι οποίες όπως φαίνεται έκλεισαν!

Ο λόγος για το συμβόλαιο του Κώστα Φραγκολιά. Ο Κώστας Φραγκολιάς λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της Παρασκευής, σηκώθηκε από την καρέκλα του, πήγε δίπλα στην παρουσιάστρια και ανακοίνωσε ότι παραμένει στο Happy Day και ότι θα είναι μαζί της μέχρι το 2025, τουλάχιστον.

«Σ’ αγαπάμε πολύ και χαιρόμαστε πολύ που είμαστε όλοι μαζί παρέα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε μιλώντας στον κόσμο: «Νιώθουμε ότι είμαστε η παρέα σας. Και η Τίνα μας θα είναι και του χρόνου και ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος έχει συμβόλαιο κι αυτός μέχρι το 2025. Ελπίζουμε και η Τίνα να ανανεώσει για του παραχρόνου. Κλείσανε οι εκκρεμότητες, να πάμε διακοπές ήρεμοι σε ενάμιση μήνα».