Κώστας Τσουρός: «Με είχαν μπλέξει συνάδελφοι σε μία ιστορία που ειπώθηκαν ψέματα για να μου κάνουν κακό»
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Τσουρός: «Με είχαν μπλέξει συνάδελφοι σε μία ιστορία που ειπώθηκαν ψέματα για να μου κάνουν κακό»

Κώστας Τσουρός: «Με είχαν μπλέξει συνάδελφοι σε μία ιστορία που ειπώθηκαν ψέματα για να μου κάνουν κακό»

Όσα είπε για τις δηλώσεις Οικονομόπουλου, τη Ναταλία Γεμανού και τους Γιώργο Λιάγκα και Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα Και Πάλι!», λίγο μετά την πρώτη του εκπομπή του για το 202.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επιλογή να κάνει δική του εκπομπή, αλλά και για το πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα.

«Είμαστε πλέον, σε καινούριο πλατό, είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα έχουμε ένα ωραίο υπόλοιπο σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι που είμαι κεντρικός παρουσιαστής, την ίδια δουλειά κάνω που έκανα και πριν. Υπάρχουν άνθρωποι που κάναμε παρέα και με το που πήρα την εκπομπή δημιουργήθηκε απόσταση. Ειδικά φέτος στην τηλεόραση, υπάρχει μεγάλη ανθρωποφαγική διάθεση. Όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το πώς περνάει ο παρουσιαστής».

«Μιλάμε κάθε Δευτέρα…»

Αναφέρθηκε επίσης, στις συμβουλές που του δίνει η Ναταλία Γερμανού, παρά το γεγονός πως οι εκπομπές τους βρίσκονται «απέναντι».

«Κάθε Δευτέρα μιλάμε με την Ναταλία Γερμανού για τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν με διορθώνει η Ναταλία. Με συμβουλεύει για να γίνω καλύτερος. Με είχαν μπλέξει συνάδελφοι σε μία ιστορία στο παρελθόν που ειπώθηκαν ψέματα για να μου κάνουν κακό».

«Για να μιλήσεις, θα πρέπει να έχεις γνώση»

Αναφορικά με το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου, είπε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω πως τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα να παντρευτούν και υπό ορισμένες προϋποθέσεις να μπορούν να αποκτήσουν παιδί. Όταν κάποιος εκφράζει άποψη για τόσο σημαντικά ζητήματα, θα έπρεπε πρώτα να έχει γνώση. Θα έπρεπε να έχει μιλήσει με οικογένειες τέτοιες και να έχει γνώση. Αν κάποιος δεν έχει γνώση το να πετάει μία άποψη έτσι, και να προσπαθεί να καταδικάσει την ευτυχία κάποιων άλλων ανθρώπων, είναι λάθος».

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα πως οι δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για συναδέλφους του δεν αφορούσαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είπε:

«Και εγώ όταν άκουσα τη δήλωση, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατάλαβα ότι εννοούσε. Ίσως ο Γιώργος να ήθελε να κλείσει το θέμα ή εννοεί κάποιον άλλον που δεν πήγε το μυαλό μας. Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο».

Διαβάστε ακόμα

Κώστας Τσουρός: Αυτό είναι το νέο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής του