Κώστας Τσουρός σε Ελεονώρα Μελέτη: «Σου είπαν ότι θα φύγω; Εδώ θα κάθομαι»
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Τσουρός σε Ελεονώρα Μελέτη: «Σου είπαν ότι θα φύγω; Εδώ θα κάθομαι»

Κώστας Τσουρός σε Ελεονώρα Μελέτη: «Σου είπαν ότι θα φύγω; Εδώ θα κάθομαι»

Θα συνεχίσει τελικά στο «Mega Καλημέρα»;

Έναν διάλογο όλο νόημα είχαν στον «αέρα» του «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη με τον Κώστα Τσουρό, αναφορικά με τον μέλλον του δημοσιογράφου και αν θα παραμείνει στην εκπομπή.

Οι φήμες θέλουν τον Κώστα Τσουρό να αποχωρεί για να αναλάβει τη δική του εκπομπή, ωστόσο ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Εγώ πάντως εμπνεύστηκα από την Ελένη Τσολάκη, η αλήθεια είναι. Και θα υιοθετήσω τις δηλώσεις της. “Θα είμαι δίπλα του σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει”. Για τον Τσουρό το λέω», είπε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό να απαντά:  «Νόμιζα ότι το λες για τον Κωνσταντάρα» απάντησε ο Κώστας Τσουρός.

«Εσύ δεν είσαι στην εκπομπή; Ο Κωνσταντάρας έχει κλείσει στον ΣΚΑΪ από όσο ξέρω» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον δημοσιογράφο να γτ ρωτά: «Γιατί; Σου είπαν ότι θα φύγω; Εδώ θα κάθομαι».

«Όχι αλλά επειδή ακούγονται διάφορα, λέω εγώ τώρα… “Είχα μάθει για την πρόταση που είχε αλλά το κράτησα μυστικό, όπως κάνουν οι φίλοι”» του απάντησε η παρουσιάστρια με εκείνον να τη διαβεβαιώνει:

«Εδώ θα κάθομαι. Δεν σε έχουν ενημερώσει καλά. Αυτή η καρέκλα δεν αλλάζει εκτός αν κάτσει η Ραμόνα Βλαντή που θέλει να είναι δίπλα σου. Για τη Ραμόνα φεύγω».