Κώστας Τσουρός: «”Σφίχτηκαν” που προχώρησα επαγγελματικά»
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Τσουρός: «”Σφίχτηκαν” που προχώρησα επαγγελματικά»

Κώστας Τσουρός: «”Σφίχτηκαν” που προχώρησα επαγγελματικά»

Στα παλιά του λημέρια βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης ο γνωστός δημοσιογράφος

Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 27/12 ο Κώστας Τσουρός.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο παλιό τηλεοπτικό «σπιτικό», το «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην παρουσίαση του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και σε εκείνους που ενοχλήθηκαν με το νέο του βήμα στο Mega.

«Πήγα να λιποθυμήσω, χτύπαγε η καρδιά μου»

«Ένιωσα νοσταλγία όταν είδα το πλατό. Δεν μου λείπει όμως το πρωινό ξύπνημα. Ετοιμάζουμε το νέο μας πλατό. Δεν κάνω γενικά απολογισμούς, αν σκεφτώ τους 3 τελευταίους μήνες, είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά υπάρχουν και αλλαγές στις εκπομπές. Είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχα στο μυαλό μου. δεν έχει αλλάξει η στάση μου, ασχολούμαι πολλά παραπάνω βέβαια με την εκπομπή. Πριν είχα την ευθύνη του εαυτού μου τώρα έχω την ευθύνη όλων. Αυτό μόνο με δυσκολεύει».

«Ήταν πολύ δημιουργικό το άγχος που είχα, μου άρεσε το στήσιμο της εκπομπής. Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν πέσει το σήμα για να βγούμε για πρώτη φορά στον αέρα πήγα να λιποθυμήσω, χτύπαγε η καρδιά μου. Σκεφτόμουν που είναι όλοι όσοι συνεργάστηκα. Είχα συνηθίσει να βγαίνω δεύτερος και να κάνω χαβαλέ με την παρουσιάστρια. Τώρα το συνήθισα είναι όλα στο μυαλό, η δουλειά είναι η ίδια. Εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο».

Για τις κριτικές που δέχεται και τις ευχές της οικογένειάς του για το σημαντικό αυτό βήμα στην καριέρα του, ο Κώστας Τσουρός, τόνισε πως, «ο μπαμπάς μου είναι λίγο πιο αυστηρός, η μαμά μου με βρήκε σε όλα τέλειο. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν μου λένε ωραία πράγματα και με στηρίζουν. Μου λένε την αλήθεια για πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Συμπορευόμαστε με τα σχόλια, αλλά δεν πάμε βάσει αυτών. Ο κόσμος έχει εκφραστεί καλά για την εκπομπή σε γενικές γραμμές. Με έχουν στεναχωρήσει κριτικές πριν βγούμε στον αέρα. Ευτυχώς τα πράγματα δείχνουν ότι δεν είναι έτσι όπως το λένε. Δεν το βλέπω τόσο ανταγωνιστικά».

«Με τη Ναταλία Γερμανού μιλάμε κάθε Δευτέρα»

«Το έχουμε καθιερώσει με την Ναταλία να μιλάμε κάθε Δευτέρα, το έκανα και πριν που ήμουν σε αυτή την εκπομπή, δεν σταματήσαμε ποτέ να μιλάμε. Την νιώθω πολύ κοντά μου τη Ναταλία, μου έμαθε πολλά και την έχω στην καρδιά μου. Πάντα στον αέρα λέω αυτό που πιστεύω, ωστόσο φιλτράρω ό,τι πω».

Σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως «το ένιωσα πως υπήρξαν άνθρωποι που ένιωσαν ένα σφίξιμο που προχώρησα. Απομακρύνθηκαν άνθρωποι μετά από το γεγονός ότι θα κάνω εκπομπή. Μάλλον δεν άξιζε ο τρόπος που συμπεριφερόμασταν πριν».

Ενημέρωση ή ψυχαγωγία;

«Αγαπάω την ενημέρωση πιο πολύ αλλά περνάω ωραία και με την ψυχαγωγία. Θα ήθελα πολλές φορές να είμαι στον παλμό των γεγονότων αλλά αισθάνομαι καλά με την ψυχαγωγία. Η ενημέρωση είναι αγάπη μου και η ψυχαγωγία ο έρωτάς μου,. και αυτό συνεχίζει να ισχύει. Νιώθω ευγνώμων, χαρούμενος, γιατί κάνω κάτι που μου αρέσει. Και σιγά για τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα», σημείωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Κώστας Τσουρός: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε αν του χρόνου θα κάνει πρωινό – «Τι λες καλέ;»