Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω κάνει πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν “κίτρινα”, τα έκανα για να έχω τηλεθέαση»
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω κάνει πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν “κίτρινα”, τα έκανα για να έχω τηλεθέαση»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω κάνει πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν “κίτρινα”, τα έκανα για να έχω τηλεθέαση»

Όσα είπε στον Κώστα Τσουρό

Στον Κώστα Τσουρό και το Mega Καλημέρα μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Η μίξη ψυχαγωγίας και ενημέρωσης έχει ενδιαφέρον, αρκεί οι παρουσιαστές να ξέρουν τη δημοσιογραφία.

Έχουν έρθει να μου κάνουν συνέντευξη χωρίς να ξέρουν ποιον έχουν απέναντί τους, δεν ήξεραν τους “Ρεπόρτερς” μια εκπομπή που άφησε τη σφραγίδα της», είπε αρχικά.

«Είχα καλύψει δημοσιογραφικά 30 πολέμους, σταμάτησα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Είδα πολλούς συνάδελφους να σκοτώνονται δίπλα μου στον Λίβανο. Κι εγώ από τύχη ζω», συμπλήρωσε.

«Η απώλεια του πατέρα μου, όταν ήμουν 2 μηνών και της μητέρας μου όταν ήμουν 5 ετών, με έχει σημαδέψει. Ακόμα και μέχρι σήμερα τα προβλήματα που υπάρχουν από την έλλειψη του πατέρα και της μάνας δεν τελειώνουν ποτέ. Έχω μια ανασφάλεια, ακόμα και σήμερα που έχω κάνει την καριέρα μου, της αποδοχής, δηλαδή πώς με βλέπει ο άλλος,  με γουστάρει; Αυτά τα σημάδια που αφήνουν στην ψυχή σου τέτοια γεγονότα τα πληρώνεις μέχρι να φύγεις από τη ζωή.

Πολύ πιθανόν η απώλεια της μητέρας μου έπαιξε ρόλο στο ότι έκανα 3 γάμους. Και οι 3 γυναίκες που παντρεύτηκα έμοιαζαν πολύ μεταξύ τους, είχαν και οι 3 αυτό το μαμαδίστικο, είναι πιθανόν να ψάχνω την μητέρα μου ακόμα».

Για την τωρινή του σύζυγο είπε:

«Με την Μαρία είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Με ακολουθεί μία φήμη δικαίως όχι αδίκως. Εγώ αγαπάω τη γυναίκα.  Επειδή στους 2 πρώτους γάμους έφυγα σε 1,5 χρόνο και ο Παπαδόπουλος, ο Λιάνης και ο Δημαράς στη Μητρόπολη όταν παντρευόμουν τη Μαρία έβαζαν στοίχημα πόσο θα κρατήσει ο γάμος», αποκάλυψε.

«Τρελάθηκα από την τηλεόραση. Στην εποχή των “Ρεπόρτερς” (1982-89) η Αθήνα σχεδόν νέκρωνε για να βλέπουν την εκπομπή. Όταν κυκλοφορούσαμε στην Αθήνα νιώθαμε σαν “Βουγιουκλάκες” αρσενικοί και μας έκανε για λίγο να λαλήσουμε. Kαι εγώ και ο Λιάνης και ο Δημαράς ήμασταν “γυναικάδες”. Ο πιο ωραίος ήταν ο Δημαράς. Ερχόταν ο ταχυδρόμος στα Νέα και έφερνε ένα τσουβάλι γράμματα κάθε εβδομάδα στον Δημαρά, στον Λιάνη λιγότερα και σε εμένα έστελναν 20».

«Έχω κάνει πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν “κίτρινα”, τα έκανα για να έχω τηλεθέαση, μετά τα μετάνιωσα και κουβαλάω τις ενοχές μου», κατέληξε.