Κούλης Νικολάου: «Ο Αντρέας Γεωργίου όσο και εάν κρύβεται, τα θέλει τα νουμεράκια»
Πρωινές εκπομπές

Κούλης Νικολάου: «Ο Αντρέας Γεωργίου όσο και εάν κρύβεται, τα θέλει τα νουμεράκια»

Κούλης Νικολάου: «Ο Αντρέας Γεωργίου όσο και εάν κρύβεται, τα θέλει τα νουμεράκια»

Ο τηλεοπτικός «Δημοσθένης» μιλά για τις εξελίξεις της σειράς

Ο Κούλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αντρέα Γεωργίου αλλά και τις φήμες που θέλουν τη «γη της ελιάς» να συνεχίζεται και τρίτη σεζόν.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Δημοσθένη» έδωσε και spoiler σχετικά με τις εξελίξεις της σειράς, αφού πρόσφατα είδαμε να χάνει τον γιο του, ο οποίος και δολοφονήθηκε.

«Δεν γράφω το σενάριο, η Βάνα το γράφει, εγώ ακολουθώ. Δεν διεκδικώ ποτέ να ξέρω σε μεγάλο βάθος που θα φτάσει ο ρόλος, γιατί μου αρέσει η έκπληξη, να παίρνω τα κείμενα ως ηθοποιός και να το “χτίζω”. Νιώθω ότι είναι συνεπής στο να μην αλλάζει. Δύσκολα αλλάζουν οι άνθρωποι. Είμαι 52 χρονών και έχω βιώσει απώλειες αλλά είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ότι το πάθημα δεν γίνεται μάθημα, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να χρειάζονται πολλές ζωές», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά για το εάν ο Δημοσθένης θα μάθει την αλήθεια για την πατρότητα της κόρης του, είπε: «Δεν μπορώ να σου πω σε ποιο επεισόδιο θα γίνει αλλά θα είναι σύντομα».

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και τον Αντρέα Γεωργίου, αποκάλυψε: «Επιδιώκουμε και προσδοκούμε την επιτυχία, να βλέπει ο κόσμος τη δουλειά μας. Δίνουμε πολλή ψυχή, δίνουμε αγώνα. Αγωνιούμε για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Ανδρέας δεν ομολογεί ότι έχει τόσο πάθος με τα νούμερα αλλά όσο κι αν κρύβεται τα θέλει τα νουμεράκια».