Κρατερός Κατσούλης: «Είχα ζητήσει να φύγω από κάποια συνεργασία. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης»
Πρωινές εκπομπές

Κρατερός Κατσούλης: «Είχα ζητήσει να φύγω από κάποια συνεργασία. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης»

Κρατερός Κατσούλης: «Είχα ζητήσει να φύγω από κάποια συνεργασία. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης»

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, την προσωπική του ζωή, την τηλεόραση, το δοκιμαστικό για το Deal και το ρόλο του ως μπαμπάς.

Αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία, είπε:

«Τα συναισθήματα μου όταν μπαίνω σε ένα πλατό μου θυμίζουν την καθημερινότητα μου στο πρωινό. Πάντα με ενδιέφερε να δουλεύω και να έχω καλές συνεργασίες με ωραίους ανθρώπους. Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις καλή χημεία με όλους στις δουλειές. Οι συνεργασίες μου έχουν από όλα, υπήρξαν και καλές και κακές.

Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλή πρόθεση. Έχω ζητήσει χρόνια πριν να φύγω από κάποια συνεργασία, ήταν πρακτικά τα ζητήματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης, θα ήθελα να έχω υποχωρήσει αλλά δεν γινόταν, ήταν πολύπλοκο. Βλέπω ελάχιστα τηλεόραση λόγω έλλειψης χρόνου».

Για την προσωπική του ζωή, είπε:

«Τα παιδιά μου είναι ετών δώδεκα και οκτώ όποτε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για να κάνουμε αυτού του είδους την παρέα και θέλω να τα ζήσω. Όταν έχω τα παιδιά, ξυπνάω στις έξι και μισή το πρωί. Για τα παιδιά μας με την Κατερίνα Καραβάτου έχουμε μοιράσει το χρόνο μισό μισό, ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών, όχι μόνο Σαββατοκύριακα. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν δυο γονείς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να συνεννοηθούν. Οπότε δεν ανοίγω την τηλεόραση στις έξι και μισή το πρωί γιατί θα πάθουν τα νεύρα μου».

Επίσης αναφέρθηκε στην τηλεόραση και το δοκιμαστικό που έκανε για το Deal.

«Η τηλεόραση δεν είναι ψυχική διαταραχή από μόνη της, μπορεί να έχει πολύ ωραία πράγματα. Η μυθοπλασία ή ένα παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην τηλεόραση. Τώρα αναμένω την εξέλιξη για το Deal. Περιμένω να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό. Φαντάζομαι να έχω κάποιο ωραίο νέο τις επόμενες μέρες. Δεν θα με ενδιέφερε να κάνω κάποια πρωινή εκπομπή γιατί μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, πρακτικά μιλώντας. Στην τηλεόραση χρόνο με το χρόνο αλλάζουν πολύ τα πράγματα.

Έχουν γραφτεί πολλές φορές πράγματα που με έχουν πειράξει και αναρωτιόμουν γιατί. Αν αναρωτιόμασταν έντιμα για ένα σωρό πράγματα καθημερινά ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός. Το βασικό που με ρωτούν όλοι είναι αν θα ξανακάνω πρωινό. Δεν έχω φανταστεί το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου προς το παρόν, μου φαίνεται άσχετο».

Ακόμη μίλησε για το ρόλο του ως πατέρας και τα παιδιά του, τι είπε:

«Είμαι κτητικός με την κόρη μου, τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία αποκτούν μια άλλη απόσταση. Μου έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα εδώ και τρία χρόνια. Αυτά είναι πολύ γλυκά και τρυφερά πράγματα. Με ξαφνιάζουν οι ερωτήσεις από τα παιδιά μου. Είναι σημάδι υγείας. Ο μικρός είναι ακόμα στην μετάβαση της ηλικίας του, παίζω μπάλα κλπ. Κάθε βράδυ όταν είμαστε μαζί που τους βάζω για ύπνο κάνω το σταυρό μου που είμαστε μαζί και είμαστε έτσι».

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα αλλά θα το έκανα με χαρά…»