Κρατερός Κατσούλης: «Έχω εκφράσει την πρόθεσή μου να παρουσιάσω το Deal»
Πρωινές εκπομπές

Κρατερός Κατσούλης: «Έχω εκφράσει την πρόθεσή μου να παρουσιάσω το Deal»

Κρατερός Κατσούλης: «Έχω εκφράσει την πρόθεσή μου να παρουσιάσω το Deal»

Η απάντησή του στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι

Καλεσμένος στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης και αναφέρθηκε στην απόφασή του να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Deal ή κάποιο άλλο τηλεπαιχνίδι.

«Ήταν πολύ συνειδητό να μείνω εκτός. Έχω φτιάξει αυτόν τον χώρο εδώ και χρόνια αλλά δεν ήμουν παρών. Αν δεν είσαι παρών, δεν γίνεται. Έπρεπε να είμαι και εγώ εκεί για να γίνει όπως το έχω φανταστεί. Πάντα είναι συνδυαστικά. Έφυγε πρόπερσυ η μητέρα μου, ήμουν στο Άλσος και είχαμε μετά γυρίσματα για το Ποιος Παπαδόπουλος. Δεν πρόλαβα να πενθήσω όσο θα ήθελα, να μην έχω την αίσθηση ότι έχω την ευθύνη κάπου. Ήθελα να αφεθώ λίγο! Όταν έχουμε μια ενασχόληση που αγαπάμε μας βοηθάει. Δεν είναι και επιλογή σου! Μετά είχα την ανάγκη να αποστασιοποιηθώ λίγο, να πάρω τις ανάσες μου γιατί ήταν πολύ εξαντλητικό και κουραστικό η συνάρτηση των πραγμάτων. Είπα ότι τον χώρο αυτό ήθελα να τον κάνω όπως τον ήθελα! Και ως προέκταση του Montus Viventi προέκυψε στο eshop μου με τα βιολογικά. Επειδή είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μας η διατροφή, μου άρεσε να υπάρχει πάντα μια θετική πρόταση.

25-30 χρόνια πίσω που ήρθα σε επαφή με τα βιολογικά ήταν δέκα που ξέραμε. Πιο παλιά δεν υπήρχε τόσο πολύ η διάθεση γιατί υπήρχαν συγγενείς, φίλοι που θα σου έστελναν αλλά δεν υπάρχει πια. Οπότε αυτό το κομμάτι σε συνάρτηση με το υπόλοιπο, εμένα με νοιάζει πολύ να φροντίζουμε ο ένας με τον άλλον. Είναι ο μόνος τρόπος να τα βγάλουμε πέρα και με το χιούμορ».

«Τα πρωινά δεν είναι η κατεύθυνσή μου»

«Δεν έφυγα ποτέ! Ήδη συζητάω και έχω κλείσει ποτέ αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο για το καλοκαίρι μια δουλειά που θα είναι σύντομη, μικρή και διαμαντάκι. Και συζητάω και για τηλεοπτικά και για μυθοπλασία και για τηλεπαιχνίδια. Έχω εκφράσει την πρόθεσή μου να παρουσιάσω το Deal. Δεν σκέφτομαι καθόλου, δεν προγραμματίζω και δεν φτιάχνω κάτι στο μυαλό μου αν δεν υπάρχει λόγος. Αν με φωνάξουν να βρούμε τρόπο να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Είμαι ηθοποιός με την έννοια ότι είναι σαν να λέμε ότι επειδή έχει παίξει τον ρόλο ο τάδε, δεν θα το παίξει κανείς άλλος.

Άμα το πάμε έτσι πάντα θα υπάρχει κάποιος που έκανε μια εκπομπή. Οποιοδήποτε τηλεπαιχνίδι θα το έκανα! Πρωινό δεν θα έκανα και το έχω πει από την πρώτη μέρα και έκτοτε. Δεν έχω λόγο να αλλάξω γνώμη! Τα πρωινά δεν είναι η κατεύθυνσή μου, δεν είναι η δουλειά μου. Όταν έκανα αυτή τη δουλειά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Έφυγα από τη μυθοπλασία, δύο φορές που δοκίμασα να κάνω θέατρο την προτελευταία φορά με “πήρανε”. Δεν είναι ότι κοιμάσαι έξι ώρες και είμαι χαλαρός. Στην εκπομπή μας η ένταση και η ενέργεια που πρέπει να έχω ήταν αντίστοιχο της διπλής παράστασης. Έχεις μια διπλή παράσταση το πρωί, τελειώνεις το απόγευμα και μετά έχεις το Montus Viventi, τα παιδιά και εσένα. Δεν βγαίνει».

Διαβάστε επίσης

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καταβάτου: «Οφείλουμε να κρατήσουμε τα παιδιά ανέπαφα»