Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι κράζουν μπροστά στις κάμερες»
Πρωινές εκπομπές

Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι κράζουν μπροστά στις κάμερες»

Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι κράζουν μπροστά στις κάμερες»

Θα συμμετείχε ξανά στο GNTM;

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και σχολίασε την πορεία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Shopping Star ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Την Ηλιάνα τη βλέπω όπως τη βλέπω. Ώριμο κορίτσι, τα καταφέρνει πάντα και τη θαυμάζω».

«Είναι δουλευταρού και θεωρώ ότι πάνω από όλα είναι επαγγελματίας και καλός άνθρωπος μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

«Δεν έχουμε συζητήσει για καμία συνάντηση τηλεοπτική».

Στο αν η εμπειρία που της έμεινε από την παρουσία της στο πάνελ της Φαίης Σκορδά ήταν θετική απάντησε: «δεν είμαι εκεί που ήμουν γιατί είναι άποψη και θέση δική μου. Δεν τσακώθηκα με κάποιον, δεν μου φέρθηκε κάποιος περίεργα, είναι όλο πεντακάθαρο».

Κι συνέχισε:

«Για μένα, ό,τι σκέφτομαι πάντα αλλάζει. Δεν έχω ζηλέψει τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι κράζουν μπροστά στις κάμερες άλλους ανθρώπους, γιατί είναι τόσο αφοριστικοί, γιατί δεν υπάρχει ελπίδα και χαρά, και γιατί ασχολούμαστε με κουταμάρες. Βαριέμαι την λέξη “τοξική”, την έχουμε “καραμέλα”. Δεν έχει παλμό η τηλεόραση. Γιατί να μην κάνεις κάτι άλλο που είναι αντίθετο στο ρεύμα. Βλέπω γυναίκες που ανοίγουν το στόμα τους για άλλες γυναίκες και δεν ξέρουν τι λένε. Που είναι το “στηρίζουμε οι γυναίκες τις γυναίκες”; Δεν υπάρχει μέτρο πια».

«Θα ήθελα να συμμετέχω σε μια εκπομπή με μια ωραία παρέα. Δεν θα μπορούσα πάνω μου μια εκπομπή. Τους ανθρώπους τους κάνεις και φίλους, γνωρίζοντάς τους. Θα ξαναέκανα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Πέρασα πολύ ωραία γιατί δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έμαθα πολλά, όπως και με τον Τάκη Ζαχαράτο. Είναι σπουδαίο να μαθαίνεις από άλλους ανθρώπους», τόνισε.

Δήλωσε ακόμη πως θα ήταν ανοιχτή να ξαναπάρει μέρος στο GNTM αρκεί να υπάρχει η σωστή παρέα και ουσία στο περιεχόμενο του ριάλιτι μόδας.

«Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσα να είμαι στο GNTM. Με καλή ομάδα και με ουσία. Όχι απλά πράγματα ριάλιτι και τηλεθέασης. Ως dream team του GNTM θα επέλεγα την Ηλιάνα, την Ζενεβιέβ και Καράβα. Εγώ περιφερειακά, ιδανικά πάντα coach και πάντα με τη Ζεν».

Διαβάστε επίσης

Έλενα Χριστοπούλου: Επιστρέφει ως κριτής στο GNTM;