Ξέσπασμα Κουσουλού κατά Κούγια: «Συμπεριφέρεται σαν χούλιγκαν» – «Για να με βαρέσει θα πρέπει να με φτάσει»
Πρωινές εκπομπές

Ξέσπασμα Κουσουλού κατά Κούγια: «Συμπεριφέρεται σαν χούλιγκαν» – «Για να με βαρέσει θα πρέπει να με φτάσει»

Ξέσπασμα Κουσουλού κατά Κούγια: «Συμπεριφέρεται σαν χούλιγκαν» – «Για να με βαρέσει θα πρέπει να με φτάσει»

Ο δημοσιογράφος θα κινηθεί νομικά μετά την επίθεση του γνωστού ποινικολόγου

Μύδρους εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας εναντίον του Πέτρου Κουσουλού κατά την τρίτη ημέρα αγόρευσής του στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτόν θα τον βαρέσω κυρία Πρόεδρε. Είχε το θράσος να βγάλει πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του ο «Δήμιος» της Πισπιρίγκου ο συνήγορός της! Για εμένα» ανέφερε συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού, σχολίασε την επίθεση του Αλέξη Κούγια και επεσήμανε ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά μετά τα όσα λέχθηκαν.

«Αν είναι δυνατόν σε μία ιερή στιγμή για την ακροαματική διαδικασία  αντί να ασχοληθεί ο συνήγορος με τα επιχειρήματα που έχει σε ό,τι αφορά την εντολέα του υπέρ της αθωότητας να ασχολείται με εμένα και να διαπράττει ποινικό αδίκημα και να λέει ότι θα με βαρέσει. Από πού και ως πού και για ποιόν λόγο να με βαρέσει; Και αν είναι δυνατόν συλλειτουργός της δικαιοσύνης να απειλεί δημοσιογράφο που κάνει τη δουλειά του;

Σε αυτή την ιστορία θα κινηθώ νομικά, θα προασπίσω να λέω τη γνώμη μου και να λειτουργώ έτσι όπως πρέπει να λειτουργούμε σε μία υποτιθέμενα ευνομούμενη χώρα».

«Πού είναι οι θεσμοί; Πού είναι ο δικηγορικός σύλλογος; Ο Αλέξης Κούγιας συμπεριφέρεται στην αίθουσα σαν να είναι χούλιγκαν».

«Με κατηγορεί για διαρροή δικαστικών εγγράφων, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του δημοσιογράφου για να μάθει την αλήθεια. Τη διαρροή την έχει κάνει ο ίδιος ο Κούγιας καθώς έχει η Αγγελική Τσιόλα ζήτησε και πήρε αντίγραφα της δικογραφίας από τον κύριο Κούγια.

«Κάνει επιλεκτικές διαρροές και περιμένω να δω τι έχει γίνει με την υπόθεση..

«Θα πάρω την άδεια του Αλέξη Κούγια για να κάνω τη δουλειά μου; Ποιος είναι ο κύριος Κούγιας; Αν νομίζει ότι θα καμφθώ πλανάται πλάνην οικτρά».

«Για να με βαρέσει θα πρέπει να με φτάσει πρώτα« κατέληξε φανερά αγανακτισμένος με τη στάση του ποινικολόγου.






Διαβάστε επίσης

Κουσουλός: «Το διαζύγιο Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη βγήκε, η κατηγορούμενη θα πληρώσει τα δικαστικά έξοδα»