Λάκης Γαβαλάς: «Αηδίασα με το My Style Rocks – Έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star»
Πρωινές εκπομπές

Λάκης Γαβαλάς: «Αηδίασα με το My Style Rocks – Έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star»

Λάκης Γαβαλάς: «Αηδίασα με το My Style Rocks – Έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star»

Τι είπε για τη Βίκυ Καγιά, την Κατερίνα Στικούδη και την Ευαγγελία Αραβανή

Δοκιμαστικό για τη θέση που αφήνει η Βίκυ Καγιά στο Shopping Star έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση, τις συγκρίσεις, αλλά και το My Style Rocks.

«Το κανάλι μου είπε ότι πολύς κόσμος τους έστελνε μηνύματα για να δουν εμένα στο Shopping Star αφού θα φύγει η Βίκυ Καγιά. Θεωρώ ότι γι’ αυτόν τον λόγο με κάλεσαν. Έκανα το δοκιμαστικό, περάσαμε πολύ ωραία, έχω πολύ καιρό να γελάσω μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και να δώσω και τη δική μου συμβουλή σε κάποια άτομα αυτού του στυλ. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο δοκιμαστικό», είπε αρχικά.

Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

«Η βασίλισσα όταν αφήνει τον θρόνο της θα πρέπει ο επόμενος που θα αναλάβει να είναι του αντίστοιχου βεληνεκούς. Θεωρώ ότι δεν έχω να φοβηθώ κάτι, γιατί αν κάνω κάτι αντίστοιχο εφόσον είμαι, θα κάνω τη δουλειά μου. Η Βίκυ το έκανε καλά, είτε γιατί ήταν η φήμη της, είτε γιατί ήταν χαριτωμένη, εγώ θα το κάνω επιστημονικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Στικούδη είναι “ντάνα”, η Αραβάνη είναι απλά μία ωραία κοπέλα»

«Στο My Style Rocks ευτυχώς δεν τους έκανα γιατί το concept ήταν διαφορετικό, αηδίασα με το concept. Η αρχική ιδέα του ριάλιτι είναι να πούμε σε μια κοπέλα, μία γυναίκα ή ένα αγόρι – όταν υπήρχε αντίστοιχα όταν ήμουν εγώ στην κριτική επιτροπή – να βελτιώνει τον χαρακτήρα του βάσει του ντυσίματός του. Όχι να αλλοιώνεται και να κάνει έναν χαρακτήρα που να στεναχωριέται. Δεν καταλαβαίνω τα κορίτσια που κλαίνε όλη την ώρα, πως μπορούν να ηρεμήσουν μετά, χωρίς να έχουν την βοήθεια ενός ηρεμιστικού για να είναι ξανά όμορφες την επόμενη μέρα. Είναι στυγνά και στεγνά ριάλιτι», δήλωσε.

Και πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς: «Γιατί θεωρεί μια παραγωγή ότι πρέπει να είναι έτσι ένα concept μόδας; Είχε μία χαριτωμένη κοπέλα που είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γελούσε ψεύτικα. Δεν είδα να γελάει αληθινά. Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν αμήχανος πολλές φορές, ο Στέλιος Κουδουνάρης μπλόκαρε λόγω των άλλων δύο, έχανε και ο Στέλιος», συμπλήρωσε.

Ποια ήταν η ιδανική παρουσιάστρια του ριάλιτι My Style Rocks έως τώρα;

«Θεωρώ την Ευαγγέλια Αραβάνη μία σούπερ κοπέλα, πολύ όμορφη. Μου είπαν τότε από την παραγωγή ότι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα ακόμα και αν της έλεγαν κάτι από το ακουστικό στο αυτί, είναι απλά μία ωραία κοπέλα»,

«Η Κατερίνα Στικούδη είναι “ντάνα”, είναι φοβερή, την έντυναν άσχημα αλλά τα έβγαζε πέρα. Στο My Style Rocks πάντα θέλανε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά έκανε το παιδί της και αυτή και άφησε τη θέση αυτή. Σε guest που είχα πάει όταν το παρουσίασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασα πάρα πολύ ωραία», δήλωσε σχετικά με τις παρουσιάστριες του My Style Rocks.