Λάκης Γαβαλάς: «Έχω κλείσει θέση στο My Style Rocks αλλά…»
Πρωινές εκπομπές

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω κλείσει θέση στο My Style Rocks αλλά…»

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω κλείσει θέση στο My Style Rocks αλλά…»

Η Έβελυν Καζατζόγλου είναι το νέο πρόσωπο στο My Style Rocks;

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη και την Κατερίνα Νινιού για την θέση του κριτή στο My style rocks, την αγάπη του κόσμου, την Σοφία Χατζηπαντελή και την τρίτη και τέταρτη θέση στην κριτική επιτροπή.

Στην ερώτηση αν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του My Style Rocks, απάντησε: «Η πινακίδα ακόμη δεν έχει μπει και δεν έχω βρει ακριβώς πού θα πάω, πού θα φτάσω και πού θα παρκάρω. Είμαι όμως στο δρόμο προς τα εκεί, πρέπει να μπει η πινακίδα και η ένδειξη πάρκινγκ, να παρκάρω και να μπω. Έχω κλείσει θέση αλλά δεν έχω υπογράψει, ας το πούμε και έτσι…».

Για την αγάπη του κόσμου, ανέφερε: «Είναι ο κόσμος που με ζητάει, ξέρετε είναι κάτι το τρομερό, με αγαπάει τόσο ο κόσμος. Μου στέλνουν μηνύματα για να είμαι στο My style rocks. Αισθάνομαι μια ευθύνη να είμαι σε ένα πρόγραμμα που με αφορά δηλαδή μόδας…».

Επίσης αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή και τις υπόλοιπες θέσεις των κριτών.

«Νομίζω ήταν λάθος η επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή. Είχα πει ότι η Σοφία είναι κατάλληλη για κάποια editorial και όχι για μόνιμος συνεργάτης. Δεν έκανε για μια τέτοια εκπομπή.

Εγώ ξέρω ότι θα υπάρχουν τέσσερις καρέκλες, αυτό που λένε ότι θα λείπει ο κύριος Σκουλός δεν το ξέρω, ειλικρινά. Εγώ είπα αν θέλετε τη γνώμη μου γενικότερα ακόμα και αν δεν έκλεινα, θα έλεγα ότι η Έλενα Γαλύφα ίσως ήταν μια που γουστάρω κιόλας, αλλά δεν μπορώ να επιμείνω. Αν θέλουν μια κοκκινομάλλα η Έβελυν Καζατζόγλου είναι η πιο ωραία κοκκινομάλλα της Ελλάδας…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Σ
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής και του Αλέξη Μίχα, οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά επιβεβαιώθηκαν. Μόνο το θέμα με τους τέσσερις κριτές δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ενδεχόμενος να είναι τέσσερις οι κριτές και η παρουσία του Δημήτρη Σκουλού είναι αμφίβολη. Ακόμη σύμφωνα με το ρεπορτάζ η παρουσία του Στέλιου Κουδουνάρη είναι δεδομένη και ο Λάκης Γαβαλάς θα έχει λόγο και στα κάστινγκ. Επίσης η Έβελιν Καζατζόγλου είναι ο νέος κριτής του My style rocks.
Δείτε το απόσπασμα από το ρεπορτάζ της εκπομπής: