Λάκης Γαβαλάς: «Η τηλεόραση δεν έχει χώρο για νέα πρόσωπα»
Πρωινές εκπομπές

Λάκης Γαβαλάς: «Η τηλεόραση δεν έχει χώρο για νέα πρόσωπα»

Λάκης Γαβαλάς: «Η τηλεόραση δεν έχει χώρο για νέα πρόσωπα»

Ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας σχολίασε τις εμφανίσεις της Μαρίνας Σάττι, ενώ μίλησε και για το My Style Rocks

Την άποψή του για το στυλ της Μαρίνας Σάττι και πώς θα ήθελε να τη δει στη σκηνή της Eurovision, εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε και για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και για το νέο reality του OPEN, TV Queen.

«Θα ήθελα να δω τη Σάττι στη Eurovision με μεγάλο ζάρι και χωρίς ζόρι. Όλα αυτά της Eurovision δεν μου αρέσουν, όλα αυτά τα φανταχτερά και νομίζω ότι και για τους καλλιτέχνες δεν είναι το καλύτερό τους. Η Σάττι είναι ένα κορίτσι folklore, μπορεί άλλα να θέλει να βάλει κι άλλα να πρέπει να βάλει εκεί. Εύχομαι αυτό που θα φορέσει να της δώσει τόση πολλή καλή ενέργεια για να ανταποδώσει και να βγει νικήτρια. Μακάρι να φτουρίσει για πολύ χρόνο ότι επιλέγει μόνη της τα ρούχα της. Έχεις δει κάποιον της Eurovision να γίνεται fashion icon; Ποτέ!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς στο Breakfast@Star.

Αναφορικά με το My Style Rocks: «Τα γυρίσματα συνεχίζονται μέχρι τις 25 Μαΐου. Του χρόνου νομίζω θα γίνουν ωραία πράγματα. Έχω και αρκετές επιλογές σε περίπτωση που δεν γίνει το MSR, αλλά δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Έχω γίνει απαιτητικός από τον εαυτό μου μετά από κάθε βήμα που κάνω, θέλω να γίνομαι καλύτερος».

Για το TV Queen: «Ήμουν με τη Σπυροπούλου και μου έλεγε ότι της έκαναν πρόταση αλλά δυστυχώς είναι έγκυος και δεν μπορεί. Μακάρι να βγει. Η τηλεόραση δεν έχει χώρο για νέα πρόσωπα. Από περιέργεια μπορεί και να συμμετείχα».