Λάκης Γαβαλάς: «Ο Ατζούν θέλει πολύ τη  Σπυροπούλου γι’ αυτό καθυστερεί το My Style Rocks»
Πρωινές εκπομπές

Λάκης Γαβαλάς: «Ο Ατζούν θέλει πολύ τη Σπυροπούλου γι’ αυτό καθυστερεί το My Style Rocks»

Λάκης Γαβαλάς: «Ο Ατζούν θέλει πολύ τη  Σπυροπούλου γι’ αυτό καθυστερεί το My Style Rocks»

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε  ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks και όχι μόνο αποκαλύπτοντας τις δικές του αλήθειες.

«Το πρόσφατο event της ελληνικής Vogue ήταν ένα μεγάλο φιάσκο, τσακωθήκανε γιατί ο Γκοτιέ δεν είχε καμαρίνι, έβαλε η Άννα Βίσση ένα κακό ρούχο, δεν μου άρεσε καθόλου, της Balmain.

Tα κορίτσια του GNTM  γίνονται διάσημες σαν λαμπτήρες με ημερομηνία λήξης και μετά δεν είναι ούτε για να τις πετάξεις κάπου.

Όταν μου είπαν να κάνω τον κόουτς  είπα όχι γιατί έπρεπε να περιμένω να αλλάξει το σκηνικό και να μην μπορώ να πάω  σε μια άλλη δουλειά που θα μου φέρνει γνώση.

Βλέπεις έναν Τασούλη με καριέρα να τσακώνεται με τη Βίκυ, τον Καράβα που είναι ένα σούπερ ουάου αγόρι να αναλώνεται σε 20 ώρες γύρισμα να μας πει  τι;

Η Χατζηπαντελή έχει 5 τσιράκια γύρω της και της λένε μπράβο. Είναι αυτό μόδα;

Φυσικά και έχω πρόταση για το My Style Rocks, αυτό τους έλειπε να μην έχω πρόταση. Άκουγα ότι έγινε πρόταση σε αυτόν και τον άλλον, άρα εμένα η θέση μου είναι στον καναπέ μου;

Πιστεύω ότι ο Ατζούν θέλει πολύ τη Σπυροπούλου γι’ αυτό καθυστερεί το θέμα. Αυτό μπορεί να είναι η έναρξη του να συζητάει κανείς ότι θα μπορεί να το κάνει.

Είναι δυνατόν να έχω εγώ κόντρα με τον Στέλιο Κουδουνάρη;

Εγώ  αγαπώ τα κομψά κορίτσια. Η Ηλιάνα τώρα έγινε υπέρκομψη. Πρέπει να κάνει λίγες διακοπές, να βρει έναν ωραίο διεθνή άνδρα να την πηγαίνει διακοπές».

Τι είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου;