Λάμπρος Φισφής: «Το μπούλινγκ λειτούργησε σαν μηχανισμός άμυνας»
Πρωινές εκπομπές

Λάμπρος Φισφής: «Το μπούλινγκ λειτούργησε σαν μηχανισμός άμυνας»

Λάμπρος Φισφής: «Το μπούλινγκ λειτούργησε σαν μηχανισμός άμυνας»

Ποιους ανθρώπους βάσει στη «μαύρη λίστα»;

Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε τόσο στο μπούλινγκ που έχει δεχτεί αλλά και την «μαύρη λίστα» που κρατά.

«Γράφω καλύτερα για αυτά που σιχαίνομαι. Δεν χρειάζεται καν να το σκεφτώ! Σε όλη μου την καριέρα έχω γράψει πετυχημένα κείμενα για πράγματα που λατρεύω δύο φορές.

Το μπούλινγκ θεωρώ για πολύ κόσμο που κάνει κωμωδία είναι σαν μηχανισμός άμυνας. Για εμένα ήταν “αν με κοροϊδεύετε εσείς, εγώ θα το κάνω καλύτερα”. Δεν ήρθε κανείς να μου ζητήσει συγγνώμη. Δεν ξέρω βέβαια αν έρχονται στο κοινό μου αυτοί που με κορόιδευαν.

Τα τρία πρώτα χρόνια που έκανα κωμωδία στην Ολλανδία ήταν κατά βάση σκηνές που δεν γελούσε ο κόσμος!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, είμαστε στην Κύπρο, κάτι λέει ότι έχουν πληρώσει 12 ευρώ για να μας δουν και ο κόσμος έχει πληρώσει 15!

Σαν άνθρωπος κρατάω μια λίστα, την έχω ονομάσει “μαύρη λίστα”, που έχω ανθρώπους που κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Για παράδειγμα, έχουν αλείψει μια φέτα και πετάνε το μαχαίρι μέσα ενώ εγώ το έχω αφήσει στην άκρη για να αλείψω και άλλη φέτα. Ή άνθρωποι που καθυστερούν στα ραντεβού τους. Αυτοί θα έμπαιναν στο “διαστημόπλοιο” και “άντε γεια”!».