Κωνσταντάρας για Τσιμτσιλή: «Μίλησε υποτιμητικά, εξακολουθώ να την αγαπώ»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντάρας για Τσιμτσιλή: «Μίλησε υποτιμητικά, εξακολουθώ να την αγαπώ»

Κωνσταντάρας για Τσιμτσιλή: «Μίλησε υποτιμητικά, εξακολουθώ να την αγαπώ»

Όσα είπε για την παρουσιάστρια του Ηappy Day

Σε θέμα αντιπαράθεσης εξελίχθηκε ανάμεσα στους δημοσιογράφους η κάλυψη του γάμου του Πάνου Μουζουράκη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star απάντησε στην αιχμή που άφησε για εκείνον η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας στην εκπομπή της:

«Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε, αυτό με ξεπερνά. Το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση κι έπρεπε να το ζήσει μόνος του ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη… αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το ότι έκανε σχόλιο και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με ξεπερνά»

«Έκανα την τοποθέτησή μου στην εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είδα ότι κάτι μου απάντησε, μου έστειλαν στο Twitter ότι μίλησε πολύ υποτιμητικά για μένα. Ο παλιός μου εαυτός θα απάνταγε πολύ διαφορετικά, ο καινούργιος προτιμά να την πάρει τηλέφωνο να τα πούνε. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα, εξακολουθώ να την αγαπώ» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις με το ΟΡΕΝ ενώ εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποδεχθεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση από  άλλο κανάλι.