Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή»
Πρωινές εκπομπές

Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή»

Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή»

Όσα είπε για το MeToo

Τη Λένα Δροσάκη υποδέχτηκε η Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής I Love Σουκου και μίλησε αρχικά για τον ρόλο της στο ελληνικό MeToo.

«Όλα όσα έκανα για το ΜεΤοο το έκανα για τον γιο μου. Έπρεπε να σπάσει η αλυσίδα του επιτρέπω στον εαυτό μου να κακοποιείται. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή. Οι λέξεις ακόμα δεν μπορούν να βγουν από το στόμα μου».

«Είναι η αίσθηση του ότι θέλω να υπάρχω ολόκληρη με τα όριά μου. Και αυτό να το ξέρει και το παιδί μου να το κάνει. Πήγα κόντρα σε όλο αυτό, έπρεπε να παλέψω πολύ με εμένα, ήμουν φτερό στον άνεμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Μετά το διαζύγιο ένιωθα ότι πρέπει να απολογούμαι εν γένει. Δεν ήξερα πως κινείται το σύστημα, οπότε έλεγα ότι αφού ήμασταν μαζί τώρα πρέπει να πω γιατί δεν είμαστε μαζί. Μπορεί να είναι και χαζές σκέψεις. Αυτή είναι η αγωνία μου να μη στεναχωρήσω εσένα, να μην σε απαξιώσω. Σίγουρα υπάρχει κάποια ρίζα ενοχής».

«Ένα τέτοιο γεγονός (σ.σ. MeToo) έφερε κλονισμό σε μένα κυρίως και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και εκτός σπιτιού πράγματα. Και ο ερχομός του παιδιού, η μητρότητα ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Είμαι ευαίσθητη και με αυτό παλεύω ακόμα. Ένιωθα ότι πρέπει να απολογούμαι συνέχεια. Ακόμα προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες μου μετά το διαζύγιο. Είμαι πολύ περήφανη που δεν εγκατέλειψα στις δυσκολίες».

Διαβάστε επίσης

Λένα Δροσάκη: Η επική ατάκα σε ερώτηση για τον διαζύγιό της – «Ο Αλέξανδρος τι απάντησε;»