Λένα Μαντά: «Είπα σε μια γυναίκα που κοιτούσε τον άντρα μου, “θα σε φυτέψω”»
Πρωινές εκπομπές

Λένα Μαντά: «Είπα σε μια γυναίκα που κοιτούσε τον άντρα μου, “θα σε φυτέψω”»

Λένα Μαντά: «Είπα σε μια γυναίκα που κοιτούσε τον άντρα μου, “θα σε φυτέψω”»

Ο γάμος της και η μάχη με τον καρκίνο

Για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της και τον γάμο τους, αλλά και τις ασθένειες που πέρασε η οικογένειά της και την περιπέτεια και τον καρκίνο, μίλησε η Λένα Μαντά.

Η γνωστή συγγραφέας αναφέρθηκε σε περιστατικά που γυναίκες έχουν φλερτάρει τον άντρα της και το πώς αντέδρασε, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν περάσει.

«Δεν πέρασα ποτέ κρίση στον γάμο μου. Οι οικονομικές δυσκολίες ήταν δυσθεώρητες, δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε μία βόλτα με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσαμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές μας ανάγκες. Κατάφερα να πάω βόλτα τα παιδιά μου όταν κέρδισα μία φορά χρήματα και ακόμα το θυμούνται».

«Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άντρα μου»

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της, λέει:

«Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου από το διπλανό αμάξι ‘θα σε φυτέψω’. Αν κοιτάξει κάποια τον άνδρα μου, θα της δώσω το μαλλί στο χέρι. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου αν χρειαζόταν. Μία φορά βρήκα στο παντελόνι του μία κάρτα με ένα νούμερο… έσπασα ποτήρια και πιάτα».

Ο καρκίνος

«Φοβήθηκα όταν αρρώστησα μήπως δεν προλάβω να δω τον γάμο του γιου μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη χαλιέται όταν βλέπει παραμορφωμένη την εικόνα του. Φοβήθηκα περισσότερο όταν αρρώστησε ο σύζυγός μου. Μου είπαν οι γιατροί ότι το κάλο σενάριο είναι να πεθάνει στο χειρουργείο. Ο σύζυγός μου πλέον ζει με οξυγόνο».

Η αγαπημένη συγγραφέας μίλησε και για το καινούργιο της βιβλίο σε συνεργασία με την Κλαίρη Θεοδώρου, «Γυναίκεια Υπόθεση 3 – Scripta Manent».

Διαβάστε ακόμα

Λένα Μαντά: «Αν ο άντρας μου ζηλέψει μετά από 40 χρόνια, θα του ανοίξω το κεφάλι»