Λιλή Πυράκη για Γιώργο Λιάγκα: «Νιώθω ότι υπεκφεύγει…»
Πρωινές εκπομπές

Λιλή Πυράκη για Γιώργο Λιάγκα: «Νιώθω ότι υπεκφεύγει…»

Λιλή Πυράκη για Γιώργο Λιάγκα: «Νιώθω ότι υπεκφεύγει…»

Η δημοσιογράφος πήρε θέση για τις δηλώσεις του παρουσιαστή

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Μπέττυ Μαγγίρα, σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 8/1 στο Breakfast@Star και συγκεκριμένα, μίλησαν για την αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αν όσα είχε πει, αφορούσαν εκείνο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρωτήθηκε αν ορισμένες δηλώσεις του, στις οποίες δεν είχε αναφέρει όνομα, αφορούσαν στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κι εκείνος απάντησε αρνητικά.

Η Λιλύ Πυράκη πήρε τον λόγο και είπε: «Εμένα αυτό μου με ενοχλεί είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που υποστηρίζει ότι πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, με ονόματα και ξαφνικά και για αυτό το περιστατικό τώρα, λέει ότι δεν εννοούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά αν δεν εννοούσε τον Δημήτρη τότε ποιον εννοούσε; Δεν γίνεται από τη μια να είναι ένας άνθρωπος που μιλάει χύμα, αλλά από την άλλη νιώθω ότι υπεκφεύγει στη συγκεκριμένη περίπτωση

«Καλά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν απάντησε γιατί βγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας και λέει αυτά που λέει, οπότε ο Ουγγαρέζος θα βρισκόταν εκτεθειμένος μετά. Θα έλεγαν ότι μίλησε, χωρίς να εννοούσε εκείνον», κατέληξε η δημοσιογράφος του Star.

Διαβάστε ακόμα

Παύλος Σταματόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι ντροπαλός και στην εκπομπή να μεταμορφώνεται;»