Λίτσα Γιαγκούση: «Είχα πάθει αναφυλαξία. Γέμισα ολόκληρη με καντήλες»
Πρωινές εκπομπές

Λίτσα Γιαγκούση: «Είχα πάθει αναφυλαξία. Γέμισα ολόκληρη με καντήλες»

Λίτσα Γιαγκούση: «Είχα πάθει αναφυλαξία. Γέμισα ολόκληρη με καντήλες»

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει;

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε και την αναφυλαξία που έπαθε σε γύρισμα βίντεο κλιπ.

«Θυμάμαι πως κάποιος που ήταν αρκετά μεθυσμένος ανέβηκε στην πίστα, με βούτηξε από τα πόδια, από τις γάμπες τόσο σφιχτά που δεν είχα ισορροπία και μου φίλαγε τα πόδια. Δεν με άφηνε με τίποτα. Με έπιασαν τα γέλια. Γενικά όμως δεν χάνω την ψυχραιμία μου πάνω στη σκηνή.

Από όλα τα βιντεκλίπ μου θυμάμαι πιο έντονα το Μυθιστόρημα γιατί είχα πάθει αναφυλαξία. Είχαμε ένα πλάνο που κυλιόμουν στο γρασίδι, είχε σηκωθεί η μπλούζα και είχα γεμίσει ολόκληρη με καντήλες. Διακόψαμε το γύρισμα για τρεις, τέσσερις ώρες και ήταν τραγικό. Εκείνη την ημέρα τα είδα όλα.

Στη συνεργασία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, απλώς βγήκα στο δεύτερο μου πρόγραμμα και αυτό κόπηκε απότομα στο 10λεπτο. Δεν μου είπε κάτι ο μαέστρος, σταμάτησε η ορχήστρα και γύρισα εγώ και του είπα “τι έγινε;” για να μου πει πως “έπρεπε να σταματήσουμε”. Αυτό. Και αποχώρησα. Δεν θα ξαναδούλευα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο».