Λόλα Νταϊφά: «Ο Νίκος Χατζηνικολάου χάλασε το πολύ σοβαρό του ύφος»
Πρωινές εκπομπές

Λόλα Νταϊφά: «Ο Νίκος Χατζηνικολάου χάλασε το πολύ σοβαρό του ύφος»

Λόλα Νταϊφά: «Ο Νίκος Χατζηνικολάου χάλασε το πολύ σοβαρό του ύφος»

Η η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων μίλησε για όλους και για όλα στο «Mega Καλημέρα»

Η Λόλα Νταϊφά, η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και σχολίασε το τηλεοπτικό προσκήνιο μέσα από τα έμπειρα μάτια της.

Τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον χαρακτηρισμό που της αποδόθηκε ως η «Μενεγάκη της Κρήτης».

«Είχα ακούσει ότι η Ιωάννα Μαλέσκου στην Κρήτη ήταν καλή, το σάλτο στην Αθήνα θέλει προσαρμογές. Μπορεί με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στο Ηράκλειο και με άλλο τρόπο στο πανελλήνιο. Δεν τα πήγε καλά στον μεγαλύτερο στίβο. Ήταν λάθος για την Ιωάννα Μαλέσκου ο χαρακτηρισμός “η Μενεγάκη της Κρήτης”. Η Μενεγάκη είναι αυτή που είναι, είναι μία. Θα μπορούσε να είναι και η Ιωάννα της Λωραίνης, αλλά δεν είναι. Θα μπορούσε να υπάρχει άλλος τρόπος λανσαρίσματος», είπε.

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά επεσήμανε πως «Τον Γιώργο Λιάγκα τον ήθελα για πρωινό. Η Φαίη Σκορδά τα είχε καταφέρει και μόνη της. Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά οι άνθρωποι δεν είναι συνταγή».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνοντας ένα αιχμηρό σχόλιο για τις επιλογές του στους καλεσμένους του.

«Με τον Νίκο Χατζηνικολάου διαφώνησα, γιατί χάλασε το πολύ σοβαρό του ύφος όταν έφερε ανθρώπους που δεν ήταν για το όριο που είχαμε βάλει» είπε.